Our social corner

Life

13 milioane de dolari pentru o proprietate intr-un cartier luxos din Los Angeles, pentru Harry si Meghan

vila printului Harry si a lui Meghan Markle
Distribuie

Proprietatea va fi achitata de prinţul Charles, care a declarat că îşi va susține financiar fiul cu sume provenite din surse proprii.

Se pare ca Prințul Harry și Meghan Markle au găsit o casa pe gustul lor. Acestia intentioneaza să cumpere o vilă într-un cartier luxos din Los Angeles, listata la 13 milioane de dolari. Proprietatea este detinuta de Steve Chasman, producătorul francizei „Fast and Furious”.

Noua locuinţă a ducilor cu vedere la Oceanul Pacific are nu mai putin de şase dormitoare, piscină, sală de cinema si grădina.

Proprietatea din Los Angeles are şi o clădire anexă unde va locui mama lui Meghan, Doris Ragland. Aceasta va fi responsabila de ingrijirea lui Archie, dupa cum au relatat surse apropiate ducilor, care au susţinut că Meghan nu are incredere in nimeni altcineva cand vine vorba de cresterea lui Archie.

Potrivit acelorasi surse, Harry şi Meghan urmeaza să se mute în noua locuinta după ieşirea din izolare, cei doi vor deveni vecini cu vedete de la Hollywood, ca Tom Hanks, Ben Affleck.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au uimit Casa Regala la inceputul anului, când au anunţat în mare grabă că renunţa la îndatoririle lor. Cei doi s-au retras oficial din rândul membrilor cu rol activ ai Casei Regale, începând cu 1 aprilie, după o înţelegere negociată cu regina Elisabeta a II-a.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro