Our social corner

Life

Alec Baldwin, acuzat de omor involuntar. Ce pedeapsă poate să primească.

Alex Baldwin
Distribuie

Procurorii au anunțat că atât actorul Alec Baldwin, cât și armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzați de omor involuntar pentru uciderea directorului de film Halyna Hutchins și rănirea regizorului Joel Souza, pe platoul de filmare a producției Rust, în 2021.

Plângerea formulată în justiție este o infracțiune de gradul patru, ceea ce înseamnă că cei doi acuzați ar putea primi până la 18 luni după gratii și o amendă de 5.000 de dolari, la care s-ar putea adăuga cinci ani de închisoare pentru că a fost implicată o armă.

Avocatul lui Baldwin a răspuns acuzațiilor aduse de procurori: „Această decizie denaturează moartea tragică a Halynei Hutchins și reprezintă o teribilă eroare judiciară… ne vom lupta împotriva acestor acuzații și vom câștiga”. Anterior, Alec Baldwin a mai dat în judecată și membri ai echipei de filmare, acuzându-i de neglijență când i-au înmânat arma.

Halyna Hutchins a fost împușcată în timpul filmărilor pentru „Rust” la Bonanza Creek Ranch din New Mexico, pe 21 octombrie 2021. Alec Baldwin repeta cu un pistol când arma s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro