Health

Bose intră pe piața aparatelor auditive

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bose a anunțat că va începe să vândă aparate auditive SoundControl adulților cu deficiențe de auz ușoare până la moderate.

Aparatele auditive pot fi purtate și controlate de consumatori fără alte teste auditive preliminare, efectuate la specialiști. Acestea folosesc baterii standard pentru aparate auditive, iar durata de funcționare până la o nouă încărcare este de maxim patru zile, în condițiile folosirii timp de 14 ore pe zi. 

Utilizatorii pot ajusta volumul precum și mai multe moduri de ascultare în aplicația Bose Hear disponibilă pe iOS sau Android. De asemenea, aparatele au mai multe caracteristici care permit diferite setări, inclusiv o setare „Front” pentru filtrarea zgomotului în zonele aglomerate și una „Everywhere” care permite toate sunetele.

Credit: Bose

Bose se adresează momentan pieței din SUA, unde aproximativ 48 de milioane de oameni suferă de un anumit grad de pierdere a auzului, iar aparatele auditive cu prescripție ajung să coste câteva mii de dolari și sunt rareori acoperite integral de asigurări. 

Bose a primit acordul FDA (Food and Drug Administration) pentru punerea în vânzare a aparatelor auditive SoundControl, acestea fiind primele autorizate pentru utilizare fără asistența unui furnizor de servicii medicale.

Aparatele vor costa 849,95 USD și vor fi vândute în prima fază, direct de Bose, în cinci state – Massachusetts, Montana, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Texas – pentru ca la un moment ulterior să fie disponibile la nivelul întregii țări.

Write A Comment