Stați în legătură cu noi

Tech

Apple: 2 nominalizări la Premiile Oscar

Wolfwalkers nominalizare oscar cel mai bun film de animatie

Compania Apple a fost nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film pentru cel mai bun film animat -„Wolfwalkers” și pentru cel mai bun sunet -„Greyhound”.

Apple a fost nominalizată astăzi la Premiile Oscar pentru lungmetrajele sale de la lansarea globală Apple TV și a filmelor originale Apple.

Apple și-a propus încă din 2019 să rivalizeze cu rețeaua Netflix la premiile Oscar, după succesul concurenței la Premiile Academiei Americane de Film, când aceștia au câştigat primele premii cu filmul lui Alfonso Cuaron, “Roma”.

Anul acesta, „Wolfwalkers” a fost nominalizat pentru cel mai bun lungmetraj de animație, iar filmul epic de război „Greyhound”, cu Tom Hanks în rol principal, pentru cel mai bun sunet. 

Până în prezent, Apple a primit un total de 81 de premii și 329 de nominalizări. „Nu este nimic mai interesant decât să vezi aceste filme unice și semnificative rezonând atât cu criticii, cât și cu publicul, la nivel global”, a spus Zack Van Amburg, șeful Apple pentru Worldwide Video. „Suntem incredibil de mândri de ceea ce construim la Apple și suntem umili și recunoscători artiștilor și cineaștilor care au colaborat cu noi. ”


Jamie Erlicht a felicitat întreaga echipă pentru recunoașterea Academiei Americane de Film: „Suntem încântați să împărtășim în continuare povestiri excepționale de la cei mai creativi vizionari”.

„Wolfwalkers” a câștigat deja un premiu AFI FEST și a fost desemnat cel mai bun film de animație de mai mulți critici, inclusiv de către Los Angeles Film Critics Association, New York Film Critics Circle. 

Nominalizarea la Oscar pentru „Greyhound” urmează recunoașterii de la BAFTA, unde filmul a fost nominalizat la categoriile efecte vizuale speciale și sunet. Filmul a mai primit nominalizări din partea People’s Choice Awards și Critics Choice Awards.

Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2021 TheExpert.ro