Our social corner

Tech

Apple lansează iPhone 14 și iPhone 14 Plus

Apple iPhone 14 iPhone 14 Plus1
Distribuie

Apple a prezentat astăzi cele mai așteptate telefoane, iPhone 14 și iPhone 14 Plus, în două variante – 6,1 inchi și 6,7 inchi – cu un design sofisticat și îmbunătățiri impresionante ale camerei.

Phone 14 și iPhone 14 Plus promit să realizeze fotografii și videoclipuri uimitoare cu un sistem de camere puternic, cu noi camere principale și frontale TrueDepth, camera Ultra Wide pentru perspective unice și Photonic Engine — un canal de imagini îmbunătățit. 

Ambele modele includ cipul A15 Bionic cu un GPU cu 5 nuclee, care oferă performanțe și eficiență incredibile pentru sarcini de lucru solicitante și este proiectat cu confidențialitate și securitate încorporate.

iPhone 14 și iPhone 14 Plus introduc capabilități critice de siguranță, cum ar fi detectarea accidentelor și SOS prin satelit, o premieră în industrie. Și cu o durată de viață uimitoare a bateriei, caracteristici de durabilitate de vârf din industrie și 5G super-rapid, această gamă de iPhone este mai avansată decât oricând. 

iPhone 14 și iPhone 14 Plus vor fi disponibile în variantele de culori midnight, blue, starlight, purple și red. Precomenzile încep vineri, 9 septembrie, cu disponibilitate pentru iPhone 14 începând de vineri, 16 septembrie și disponibilitate pentru iPhone 14 Plus începând de vineri, 7 octombrie.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro