Our social corner

Tech

Apple prezintă iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max cu 5G

lansare iphone 12 pro max
Distribuie

Noi modele de telefon au fost prezentate de Apple, care promit performanțe nemaiîntâlnite până în prezent la un iPhone.

Telefoanele au un design nou, afișaj Super Retina XD, protejat de un capac frontal Ceramic Shield, care promite să ofere cea mai mare durabilitate de până acum.

Apple iphone12pro stainless steel gold1
IPhone 12 Pro de 6,1 inch și iPhone 12 Pro Max de 6,7 inch au cele mai mari afișaje Super Retina XDR realizate vreodată pe iPhone.

Cipul A14 Bionic proiectat de Apple, oferă funcții impresionante pentru pasionații de fotografii. Sistemele de camere pro includ o cameră Ultra Wide expansivă, o cameră cu distanță focală mai mare pe iPhone 12 Pro Max și noi camere Wide pentru captarea de imagini și videoclipuri de calitate profesională în medii luminoase și cu lumină slabă.

Mai rapid și mai eficient ca oricând, A14 Bionic are cel mai rapid procesor și GPU cu până la 50% în comparație cu cele mai rapide cipuri de pe smartphone-urile concurente.

A14 Bionic are un motor neuronal cu 16 nuclee – pentru creștererea cu 80% a performanței – fiind capabil să finalizeze 11 trilioane de operații pe secundă, și permițând performanțe îmbunătățite chiar și pe cele mai intense modele ML (machine learning).

Modelele iPhone 12 Pro rezista la scufundare in apă de până la 6 metri pentru maxim 30 de minute.

iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vor fi disponibile în finisaje din oțel inoxidabil, în variantele grafit, argintiu, auriu și albastru Pacific.

Precomenzile pentru iPhone 12 Pro încep vineri, 16 octombrie, cu disponibilitate începând de vineri, 23 octombrie. IPhone 12 Pro Max va fi disponibil pentru precomanda vineri, 6 noiembrie și în magazine de vineri, 13 noiembrie.

Advertisement

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro