Stați în legătură cu noi

Sport

Au fost lansate elementele ceremoniilor de premiere de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Zilele trecute au fost dezvăluite oficial elementele ceremoniilor victoriei de la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022. Elementele lansate includ podiumul de premiere, tava, versiunea personalizată a mascotelor – cadou și buchetele de flori.

Ceremonia victoriei Jocurilor Olimpice de la Beijing 2022 are la bază tema „Gheață și zăpadă, glorie și onoare”, iar elementele acestei solemnități sunt combinate cu medalii strălucitoare, pentru a le omagia sportivilor performanța și spiritul lor de luptă.

Podiumul ia „Sky Blue” ca culoare principală din sistemul de culori al Jocurilor Beijing 2022, iar corpul este realizat din materiale reciclabile și ecologice. 
Designul general se bazează pe imaginea mascotelor Bing Dwen Dwen și Shuey Rhon Rhon, completată de o coroană țesută din pin, bambus și prune, pentru a forma un cadou personalizat exclusivist pentru medaliat.
Buchetele tricotate manual nu numai că păstrează forma buchetului real în ceremonia victoriei olimpice, dar implementează și conceptul de sustenabilitate. 

Advertisement style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9287560635866333" data-ad-slot="1736055903">
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2021 TheExpert.ro