Our social corner

Entertainment

Avatar va fi relansat în cinematografe, remasterizat

poster avatar remasterizat1
Distribuie

Filmul Avatar se întoarce în cinematografe pe 23 septembrie în format 4K High Dynamic Range remasterizat.

La nivel global, Avatar este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 2,847 miliarde de dolari, fiind urmat de Avengers: Endgame cu 2,798 miliarde de dolari.

Cea mai nouă versiune a filmului Avatar beneficiază de un trailer nou, care a fost publicat pe canalul oficial de YouTube Avatar pe 23 august, spre bucuria fanilor.

Relansarea filmului din 2009 va avea loc cu doar trei luni înainte de premiera mult așteptatei continuari – Avatar: The Way of Water, pe 16 decembrie.

Regizorul James Cameron a mărturisit că a fost supus unei puternice presiuni legat de realizarea continuării filmului Avatar: „Când ai făcut ceva care a fost atât de transcendent în ceea ce privește succesul, chiar vrei să încerci să faci asta din nou? Există multă presiune pe asta”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, trailerul pentru Avatar: The Way of Water a înregistrat în total peste 148 de milioane de vizualizări în ziua lansării. Conform rezumatului oficial, Avatar 2 „spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), necazurile care îi urmează, eforturile pe care le fac pentru a se menține în siguranță, bătăliile pe care le duc să rămână în viață și tragediile pe care le îndură”.

Seria de filme Avatar va avea cinci părți și se poate mândri cu o distribuție excelentă. Dacă Sam Worthington, Zoe Saldana și CCH Pounder își vor relua rolurile originale, Sigourney Weaver , care a interpretat-o ​​pe Dr. Grace Augustine, va reveni în film într-un rol diferit. Printre noile prezențe notabile sunt Kate Winslet din Titanic, Oona Chaplin din Game Of Thrones, David Thewlis din filmele Harry Potter și Cliff Curtis din Fear The Walking Dead.

Advertisement

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro