Our social corner

Business

Averea combinată a șefilor Amazon, Tesla și a altor miliardari din America a crescut în pandemie cu 10%

cum sa devii miliardar theexpert.ro
Distribuie

Miliardarii din Statele Unite ale Americii sunt mai bogati cu aproape 10% de la începutul pandemiei, se anunta intr-un raport publicat de Institutul de studii politice (IPS) de la Washington, citat de Reuters si Agerpres.

In timp ce în aceeaşi perioadă 22 de milioane de americani au solicitat ajutor de şomaj, cei mai bogaţi oameni din SUA au inregistrat o crestere de 10% a averilor.

Antreprenorii americani detin actiuni la companii din domeniul IT si platforme care susţin lucrul de la distanta, cum este Zoom, acestea inregistrand cresteri in ultimele saptamani, pe fondul utilizarii din ce in ce mai crescute a videoconferintelor sau a altor instrumente de lucru de acasa.

„Este povestea a două pandemii, cu sacrificii foarte inegale”, a declarat unul dintre co-autorii raportului, Chuck Collins.

În perioada 1 ianuarie – 10 aprilie a acestui an, 34 dintre primii miliardari ai Americii şi-au majorat averile cu zeci de milioane de dolari. Conform raportului, opt dintre acestia, între care Jeff Bezos, fondatorul Zoom, Eric Yuan şi Elon Musk au înregistrat o creştere de 1 miliard de dolari în averea lor netă totală.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro