Our social corner

Actualitate

BIAS revine și promite un show la înălțime!

Bias 2019 1
Distribuie

Duminică, 4 septembrie 2022, se va desfășura ediția a XII-a a celui mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS), la Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

Show-ul fusese inițial programat pentru data de 3 septembrie, însă organizatorii au anunțat pe ultima sută de metri că evenimentul a fost amânat cu o zi din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Totuși, sâmbătă, 03 septembrie, iubitorii de aviație pot vizita expoziția între orele 12:00 – 20:00, iar dacă vremea va permite se vor desfășura și antrenamente.

Ediția de anul acesta este dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa. 

Organizatorii – Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO – promit un show la înălțimea renumelui obținut în cele 11 ediții ale BIAS desfășurate din 2009 încoace. 

Din programul BIAS fac parte și Forțele Aeriene Române, care vor fi reprezentate, în evoluții solo, survol cu formația și exerciții tactice, de aeronave F-16 Fighting Falcon, IAR 99 Șoim, C-27J Spartan, Antonov AN-26, IAR-330 Puma, IAR-316 Alouette și IAK-52.

Program BIAS 2022 1

Accesul este liber și se va face prin ROMAERO, pe B-dul Aerogării.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro