Stați în legătură cu noi

Entertainment

Carla’s Dreams: ”Așteptam o astfel de voce”

Orice concurent care intră în fața juraților SuperStar are un singur gând: să obțină aprecieri și să audă acele DA-uri care îi aduc tichetul auriu. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt mereu pregătiți cu sfaturi și încurajări pentru toți cei care și-au găsit curajul de a apărea în fața întregii țări și a oferi un moment de neuitat. 

La doar 17 ani, Rebeka Daniel visează să ajungă la Academia de Poliție din București deoarece se simte atrasă de ideea de a lucra în acest domeniu, după cum o încurajează tatăl ei. De cealaltă parte, mama ei o susține să aibă o carieră în muzică. Aseară, ea a venit în fața juraților pentru a afla părerea acestora despre un posibil viitor al ei ca artistă. Cei 4 de DA și aprecierea neașteptată din partea lui Carla’s Dreams care i-a spus: ”Ești cea mai de radio voce pe care am auzit-o în concurs. Așteptam o astfel de voce”, au pus-o, cu siguranță, pe gânduri pentru mai departe. 

Alexandru Precup are 26 de ani și este lucrător comercial, la un depozit de cafea. A decis să participe la concurs pe ultima sută de metri, dar cu un gând clar: ”Cred că pot să câștig. Am venit pe un vibe bun”. Deși nu pregătise ceva special, s-a demonstrat cea mai bună alegere: 4 de DA, tichetul auriu și calificarea în următoarea etapă. 

Tot un tichet auriu au obținut și Francesca Sirbu, Gabriel Benga, Sabrina Gaitan, Andreea Zelenak și Alina Amon.  

Advertisement

Advertisement style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9287560635866333" data-ad-slot="1736055903">
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2021 TheExpert.ro