Our social corner

Entertainment

Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru, finaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite

Finalisti S9 chefi la cutite1
Distribuie

Aseară, clasamentul semifinalei a stabilit finaliștii sezonului 9 Chefi la cuțite. Pentru prima dată din sezonul 3, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au rămas cu șanse egale în a-și adjudeca titlul sezonului, căci fiecare dintre ei se bazează pe câte un concurent în marea finală. Cătălin Amarandei din echipa albastră, Elena Matei din echipa verde și Narcisa Birjaru din echipa mov sunt cei trei bucătari talentați care luptă în finală astăzi pentru cea de a noua farfurie de aur. 

”A fost primul moment din concursul acesta în care am explodat de fericire. Îmi venea să sar peste bandă să îi iau pe chefi în brațe! Visul de a ajunge în finală este azi, pentru mine, o realitate!”, a spus Cătălin Amarandei, finalistul lui chef Florin Dumitrescu, ce a demonstrat în fiecare ediție că își merită pe deplin acest loc în ultima luptă a sezonului 9.

Chef Bontea, vreau să câștigăm! Sper că ești mândru de mine și mă bucur enorm că m-ai ales în echipa ta. Eu sunt mândră că te reprezint în finală!”, a adăugat Elena Matei , finalista lui chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai determinați concurenți ai sezonului 9.

Narcisa Birjaru, finalista lui chef Cătălin Scărlătescu de anul acesta a primit vestea că va lupta pentru farfuria de aur ca un șoc, cu lacrimi în ochi: ”Nu cred că este adevărat! Nu m-am așteptat niciodată să ajung până aici. Nu m-am gândit niciodată că voi face parte din finală. E ceva magic, unic ceea ce mi se întâmplă acum. Niciodată nu mi s-a apreciat munca așa cum mi s-a apreciat la Chefi la cuțite. Vă mulțumesc din suflet!”.

Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificați își va alege o echipă din foștii concurenți cu care va lucra la foc continuu pentru a pune pe bandă rețete impecabile: starter, main course și desert. Ca de obicei, jurații invitați special sunt cei mai renumiți chefi din România, iar experiența lor impresionantă din domeniu și studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro