Our social corner

Entertainment

Ce trebuie să faci ca să poți degusta meniurile finaliștilor „Chefi la cuțite”

Finala chefi la cutite1
Distribuie

Finala sezonului 9 „Chefi la cuțite” vine cu o premieră în rândul show-urilor culinare din România. Astfel, pentru prima dată, va fi desemnat un câștigător al celor trei meniuri complete din finala show-ului culinar, în urma unui concurs organizat în parteneriat cu aplicatia Tazz. Cele trei meniuri vor fi livrate câștigătorilor în seara finalei chiar de către cei trei finaliști, pentru ca cei de acasă să aibă parte de o experiență unică. 

Dacă vreți să participați, puteți să o faceti până pe data de 14 iunie, completând un formular pe pagina oficială – meniudefinala.a1.ro – în care trebuie să menționați cărei dintre echipe îi acordați un vot de încredere pentru câștig, dar și ce ați apreciat la trupa respectivă de bucătari de-a lungul sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Cele mai creative trei răspunsuri, câte unul pentru fiecare echipă în parte, vor fi desemnate câștigătoare, iar fiecare dintre cei trei câștigători se va putea bucura de o livrare specială a meniului pe care îl văd în timp real la televizor, chiar de către finalistul echipei alese. 

Finala Concurs Chefi x Tazz by eMag1

Cei trei câștigători ai concursului „Chefi la cuțite” vor fi desemnați pe data de 15 iunie. Pentru a participa la campanie este necesar ca persoanele să aibă domiciul stabilit în România, să se afle în București sau Ilfov în ziua înmânării premiului, dar și să aibă un cont valabil pe aplicația Tazz. O persoană poate participa printr-o singură înscriere la concurs. Întregul regulament este disponibil pe meniudefinala.a1.ro. 

Acest concurs este organizat în premieră în România și le va da șansa celor trei câștigători să stea față în față cu finalistul pe care îl susțin. Cei mai talentați trei bucătari ai sezonului 9 „Chefi la cuțite” vor bate orașul în lung și în lat pentru a ajunge la casele telespectatorilor ce i-au admirat de-a lungul sezonului și pentru a le înmâna meniul complet de fine-dining pe care l-au gătit în finală, exact în intervalul în care show-ul este difuzat pe Antena 1.

Chiar dacă nu vă veți număra printre câștigători, veți avea șansa să degustați meniurile finaliștilor, pentru că ele vor putea fi comandate și prin aplicație.

Show-ul culinar va fi difuzat patru zile consecutive, săptămâna viitoare: duminică, luni, marți și miercuri. Finala sezonului 9 Chefi la cuțite va fi împărțită în două ediții, difuzate marți și miercuri. 

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro