Our social corner

Tech

Cea mai ecologică generație de iPad, numărul 8, promite îmbunătățirea vizibilă a performanței

generatia iPad 8
Distribuie

Apple a lansat în cadrul Apple Event 2020 generația a opta pentru iPad, care promite o performanţă mult mai bună graţie procesorului A12 Bionic.

Noul iPad vine cu un ecran Retina de 10,2 inch, camere avansate și o durată de viață excelentă a bateriei pe tot parcursul zilei. 

Preţul acestui iPad de a 8-a generaţie este de 329 de dolari, iar primele dispozitive vor junge la utilizatori din 18 septembrie.

O experiență rapidă și puternică

„Suntem încântați să oferim clienților o experiență și mai rapidă și mai puternică cu iPad-ul de generația a opta”, a declarat Greg Joswiak, vicepreședinte executiv Apple pentru Marketing Global. 

Apple sustine că terminalul mobil este de 2 ori mai rapid decât cel mai vândut laptop Windows și de 3 ori mai rapid ca cea mai populară tabletă cu Android.

iPadOS 14 vine cu Scribble pe iPad, permițând utilizatorilor Apple Pencil să scrie de mână direct în orice câmp de text, făcând acțiuni precum răspunsul la un iMessage rapid sau căutarea rapidă și ușoară în Safari – totul fără a fi nevoie niciodată să renunte la Apple Pencil. 

iPad 8 va fi disponibil în configurații de 32GB și 128GB, Wi-Fi Only / Wi-Fi + Cellular, cu finisaje argintiu, auriu și gri stelar. Achiziția iPad 8 se face pe bază de precomandă, în peste 25 de țări și regiuni din întreaga lume.

În Europa, noul iPad va avea același preț ca și până acum. În cazul modelului Wi-Fi cu capacitate de 32GB, prețul este de 369,40€, în Germania. Modelul de 128GB este cu 100€ mai scump decât cel de bază, iar modelul de bază Wi-Fi + Cellular are un preț de pornire de 505,90€.

Advertisement
apple ipad 8th gen colors
Noul iPad vine cu finisaje argintii, aurii si gri stelar

Noul iPad din generația a opta se alătură noului iPad Air, puternicul iPad Pro și iPad mini pentru a forma cea mai avansată gamă de iPad-uri vreodată. Cu suport pentru Apple Pencil, cele mai bune performanțe din clasă, afișaje avansate și durata de viață a bateriei pe tot parcursul zilei, există un iPad pentru toată lumea, indiferent dacă clienții acordă prioritate portabilității, puterii sau prețului.

Cea mai ecologică și mai avansată gamă de iPad-uri

Noul iPad din generația a opta este conceput pentru a fi ecologic și susține planul Apple de a deveni neutru din punct de vedere al carbonului până în 2030. iPad folosește o carcasă din aluminiu reciclat 100% și tablă 100% reciclată și este foarte eficient din punct de vedere energetic. Ambalajele utilizate sunt din fibre de lemn reciclate sau provin din păduri gestionate în mod responsabil.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro