Our social corner

Tech

Cea mai rapidă stație de încărcare VE din lume promite o baterie plină în mai puțin de 15 minute

ABB Terra 360 Image 21
Distribuie

ABB a lansat un încărcător inovator all-in-one pentru vehicule electrice (VE), care oferă cea mai rapidă experiență de încărcare de pe piață.

Noul Terra 360 de la ABB este un încărcător modular care poate încărca simultan până la patru vehicule cu distribuție dinamică a puterii. Aceasta înseamnă că șoferii nu vor trebui să aștepte dacă altcineva încarcă deja înaintea lor. Pur și simplu se conectează la o altă priză. Noul încărcător are o putere maximă de 360 kW și este capabil să încarce complet orice mașină electrică în 15 minute sau mai puțin, satisfacând astfel nevoile diferiților utilizatori de vehicule electrice, indiferent dacă au nevoie de o încărcare rapidă sau să își încarce bateria în timp ce fac cumpărături.

„Având guvernele din întreaga lume implicate în elaborarea unor politici publice care favorizează vehiculele electrice și rețelele de încărcare în vederea combaterii schimbărilor climatice, cererea pentru infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice, în special pentru stațiile de încărcare rapide, convenabile și ușor de operat este mai mare ca niciodată”, a spus Frank Muehlon, Președinte al diviziei de mobilitate electrică ABB. „Terra 360, cu opțiuni de încărcare care acoperă o mare varietate de nevoi, reprezintă cheia pentru a putea satisface această cerere și pentru a accelera adoptarea mobilității electrice la nivel mondial.”

Sistemul său de iluminare inovator ghidează utilizatorul prin procesul de încărcare și arată Starea de Încărcare (SoC) a bateriei VE, cât și timpul rezidual înainte de sfârșitul unei sesiuni de încărcare optimă. Cel mai rapid încărcător VE din lume este, de asemenea, accesibil din scaunul cu rotile și are un sistem ergonomic de gestionare a cablurilor, care ajută șoferii să se conecteze rapid cu un minim efort.

Pe lângă satisfacerea nevoilor șoferilor de vehicule electrice private din stațiile de alimentare, magazinele de proximitate și punctele de vânzare cu amănuntul, încărcătoarele Terra 360 pot fi instalate și în incintele comerciale ale unei organizații pentru a încărca flota electrică de autoturisme, camionete și camioane. Acest lucru oferă proprietarilor flexibilitatea de a încărca până la patru vehicule peste noapte sau de a oferi o realimentare rapidă a vehiculelor electrice pe parcursul zilei. Deoarece încărcătoarele Terra 360 au o amprentă mică la sol, acestea pot fi instalate în depozite mici sau parcări acolo unde spațiul este limitat.

Încărcătoarele Terra 360 sunt complet personalizabile. Pentru a particulariza aspectul, clienții pot utiliza diferite tipuri de folie sau prin schimbarea culorii benzilor de lumină LED. Există, de asemenea, opțiunea de a include un ecran publicitar integrat de 27 ”pentru a reda videoclipuri și imagini.

Fiind disponibilă în Europa de la sfârșitul anului 2021 precum și în regiunile SUA, America Latină și Asia Pacific în anul 2022, Terra 360 este proiectată după nevoile și așteptările zilnice ale șoferilor de vehicule electrice.

Advertisement
Terra 360

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro