Our social corner

Entertainment

Cel mai nou film Batman, în cinematografe din 4 martie

RO Batman
Distribuie

Noul film „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul dublu al detectivului justițiar Batman din Gotham City și alter ego-ul său, miliardarul retras Bruce Wayne, se lansează pe marile ecrane pe 4 martie.

Din cadrul celebrei distribuții de personaje din Gotham se regăsesc și Peter Sarsgaard („The Magnificent Seven”, „Interrogation”) și Jayme Lawson („Farewell Amor”). Reeves (franciza „Planeta maimuțelor”) a regizat filmul după un scenariu de Reeves & Peter Craig, bazat pe personaje din DC. „Batman” a fost creat de Bob Kane și Bill Finger și produs de Dylan Clark și Matt Reeves.

Echipa creativă din culisele filmului a inclus directorul de fotografie nominalizat la Oscar – Greig Fraser („Dune”, „Lion”); designerul de producție James Chinlund, editorii William Hoy și Tyler Nelson („Rememorare”) și designerul de costume premiat cu Oscar – Jacqueline Durran („1917”, „Little Women”, „Anna Karenina”). Muzica este realizată de compozitorului premiat cu Oscar, Michael Giacchino („Spider-Man”, „Jurassic World” și „Star Wars”, „Up”).

Cu ocazia lansării acestui film mult așteptat de întreaga lume, OREO a lansat ediția limitată Batman, inspirată din Gotham City. Pentru prima dată, clasicul biscuit OREO s-a transformat în cadrul acestei colaborări, cu un design de produs unic cu imaginea iconică a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lăsat o serie de ghicitori care așteaptă să fie rezolvate. Cine se aventurează în Batcave poate câștiga numeroase premii, iar cei care reușesc să rezolve toate ghicitorile vor descoperi conținut suplimentar. 

POLICE colaborează cu filmul „Batman” pentru a crea patru ceasuri cu ediție limitată, disponibile în magazinele Splend’or. Captivanta colecție include doar 10.000 de exemplare la nivel global, astfel ceasul Police x Batman devine o declarație de stil puternică, o piesă râvnită printre pasionați.

Nissan sprijină debutul cinematografic al noului film „Batman” și aduce în prim-plan emblematicul crossover Nissan JUKE, cu accente inedite de design, care-i subliniază spiritul liber, puternic și îndrăzneț, asemenea personajului principal al filmului.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro