Our social corner

Actualitate

Kanye West, blocat pe Twitter și Instagram

Distribuie

Conturile de Twitter și Instagram ale lui Kanye West au fost blocate din cauza postărilor antisemite ale rapperului, cunoscut acum ca Ye.

Twitter a confirmat că a blocat contul lui Kanye West, după ce acesta a postat un tweet antisemit. Conform regulilor platformei, profilul este în „modul citire” de la 12 ore la șapte zile, în funcție de gravitatea încălcării politicilor.

Ye a spus pe Twitter că „Îmi este puțin somn în seara asta, dar când mă trezesc, trimit moartea con 3 asupra poporului evreu”, potrivit arhivelor de pe internet, făcând o referire aparentă la nivelul de alertă militară SUA cunoscut sub numele de DEFCON.

În același tweet, care a fost eliminat de Twitter, el a mai spus: „Lucrul amuzant este că, de fapt, nu pot fi antisemit, pentru că oamenii de culoare sunt de fapt evrei și voi, băieți, v-ați jucat cu mine și ați încercat să înfruntați pe oricine se opune agendei voastre”.

Postările pe Twitter au fost făcute urmare unui alt schimb de replici pe Instagram, de data aceasta, unde Ye l-a acuzat pe Sean “Diddy” Combs că este manipulat de evrei.

După doi ani de absență de pe Twitter, Kanye West reintrase pe platformă pentru a anunța că a fost blocat pe Instagram.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro