Our social corner

Business

Vânzările restaurantelor din Marea Britanie, dublate în ciuda pandemiei

cum cresc vanzarile restaurantelor in pandemie
Distribuie

Ministrul de Finanţe din Marea Britanie îi încurajează pe concetăţenii săi să iasă la masă în oraş chiar şi după expirarea schemei de subvenţionare a meselor la restaurant, potrivit Agerpres. Britanicii care iau masa în oraș primesc un discount la nota de plată, diferența fiind suportată de guvern, ceea ce a dus la creșterea vânzărilor.

Noua schemă a Guvernului „Mănâncă în oraș și ajută” va oferi oamenilor 50% reducere la mâncare și băuturile răcoritoare de luni până miercuri în fiecare săptămână pe tot parcursul lunii august 2020. Reducerea poate fi de maxim 10 lire sterline pentru fiecare persoană, inclusiv copiii, această diferența urmând să fie acoperită de guvern în contul clienților.

Aproximativ 83 000 de companii s-au înscris pentru a beneficia de schema guvernamentală Eat Out To Help Out: restaurante, cafenele, baruri și pub-uri care servesc mâncare, cantine, diverse săli de luat masa, indiferent de mărime, independente sau provenind din lanțuri.

Schema guvernului a fost foarte bine primită, astfel că peste 64 de milioane de mese au fost luate în oraş în cadrul acestei iniţiative. Potrivit datelor publicate de portalul online Open Table, media locurilor ocupate la restaurante în zilele din schema guvernului a fost cu 95% mai mare faţă de aceeași perioadă a anului trecut.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro