Our social corner

Business

Cum plănuiește Elon Musk să revitalizeze Twitter?

Twitter1
Distribuie

Șeful Tesla promite că va crește numărul de utilizatori și veniturile anuale ale Twitter la 26,4 miliarde de dolari până în 2028, față de 5 miliarde de dolari anul trecut, conform New York Times.

De asemenea Elon Musk și-a propus ca veniturile din publicitate să scadă cu 55%, ajungând să genereze venituri de 12 miliarde de dolari în 2028, în timp ce abonamentele sunt de așteptat să atragă încă 10 miliarde de dolari.

Twitter a anunțat pe 25 aprilie că a încheiat un acord definitiv pentru a fi achiziționat de o entitate deținută în totalitate de Elon Musk, pentru aproximativ 44 de miliarde de dolari.

Miliardarul a promis că va revitaliza compania și va mări numărul de utilizatori prin eliminarea spam-urilor și reducerea gradului de moderare pentru a facilita mai multă „libertate de exprimare”.

Pe de altă parte, Elon Musk ar întenționa să facă o serie de modificări la serviciul de abonament premium Twitter Blue, inclusiv reducerea prețului acestuia.

Pe lângă creșterea veniturilor, se așteaptă ca Twitter să crească și numărul de angajați, până la 11.072 până în 2025, față de aproximativ 7.500, câți sunt în prezent.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro