Our social corner

Entertainment

Depeche Mode concertează la București pe 26 iulie 2023

depeche mode
Distribuie

Depeche Mode a anunțat că urmează să lanseze un nou album și să plece într-un turneu mondial, primul de la moartea membrului fondator Andrew Fletcher.

Aflați la Berlin, Dave Gahan și Martin Gore au transmis în cadrul unui eveniment de presă că lucrează la „Memento Mori”, cel de-al 15-lea album al trupei, de la formarea acesteia în 1980.

Atât titlul albumului, „Memento Mori”, cât și melodiile au fost stabilite înainte ca Andrew Fletcher, clăparul trupei, să moară în mai, anul acesta. „Toate melodiile și chiar și titlul albumului au fost oarecum hotărâte înainte de dispariția lui Andy. Titlul sună foarte morbid, dar cred că poți să-l interpretezi și pozitiv și să trăiești în fiecare zi la maxim. Așa ne place și nouă să-l interpretăm”.

„Am ajuns destul de departe în procesul de înregistrare propriu-zis. Avem toate piesele terminate pentru album fără ca acestea să fie mixate”, a spus Gore.

Dave și Martin s-au întors in studio în luna iulie, după ce, la sfârșitul lunii mai, colegul lor Fletcher a murit în urma unei disecții aortice. „După trecerea în neființă a lui Fletch, am decis să continuăm, deoarece suntem siguri că asta și-ar fi dorit și asta a dat cu adevărat proiectului sens”, a spus el.

Trupa va concerta și în București, pe Arena Naționala, pe data de 26 iulie 2023. Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 7 octombrie, la ora 10.00.

depeche mode bucuresti arena nationala

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro