Our social corner

TV

Dexter: Original Sin – prequel-ul serialului dramatic de succes Dexter – va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate în toate piețele SkyShowtime

dexter-original-sin

SkyShowtime anunță că noul serial original Dexter: Original Sin – mult-așteptatul prequel al serialului Dexter, nominalizat la Emmy®, va fi disponibil în curând pe platformă. Acțiunea are loc cu 15 ani înainte ca publicul să-l întâlnească pentru prima dată pe Dexter în serialul SHOWTIME® de succes cu același nume, iar noul thriller din 10 episoade îl prezintă pe criminalul în serie preferat al Americii… în proces de formare.

Distribuția serialului Dexter: Original Sin (intitulat anterior Dexter: Origins) a fost, de asemenea anunțată. Patrick Gibson (Shadow and Bone) va juca rolul titular al lui Dexter Morgan; Christian Slater (Mr.Robot)câștigătorul Globului de Aur va juca rolul lui Harry Morgan, tatăl adoptiv al lui Dexter și detectiv criminalist, iar Molly Brown (Senior Year) o va juca pe sora mai mică a lui Dexter, Debra Morgan. De asemenea, Patrick Dempsey urmează să se alăture distribuției ca un obișnuit al serialului și îl va juca pe Aaron Spencer, căpitanul care s-a ocupat de crima din Miami Metro, având o relație de zeci de ani cu Harry Morgan (Slater). Sarah Michelle Gellar se alătură și ea distribuției într-un rol de invitat special ca Tanya Martin, șefa CSI pentru Departamentul de Poliție din Miami Metro și noul șef al lui Dexter Morgan. Clyde Phillips (Dexter, Nurse Jackie), nominalizat la Emmy, va reveni ca director și producător executiv.

Desfășurat în Miami, în 1991, Dexter: Original Sin îl prezintă pe Dexter (Gibson) în timp ce se transformă din student în criminal în serie, căutând răzbunare. Când dorințele sale sângeroase nu mai pot fi ignorate, Dexter trebuie să învețe să-și canalizeze latura sa interioară întunecată. Sub îndrumarea tatălui său, Harry (Slater), Dexter adoptă un cod menit să-l ajute să găsească și să ucidă oameni care merită să fie eliminați din societate, fără a intra în vizorul forțelor de ordine. O provocare deosebită pentru tânărul Dexter, în timp ce începe un stagiu de criminalistică la Departamentul de Poliție Miami Metro.

Slater a câștigat Globul de Aur și Premiile Critics Choice, fiind totodată multiplu nominalizat pentru rolul său din Mr. Robot. Printre alte roluri ale sale se numără Dr. Death, pentru care a primit o nominalizare la Critics Choice, Dirty John și Nymphomaniac, precum și clasicele filme cult True Romance și Heathers. În prezent, Slater joacă în Unfrosted, filmul de debut regizoral al lui Jerry Seinfeld, precum și în The Spiderwick Chronicles. El urmează să joace și în debutul regizoral al lui Zoe Kravitz, Blink Twice.

Cel mai recent, Gibson poate fi urmărit în serialul de televiziune Shadow and Bone. Dintre rolurile sale anterioare se numără The OA, Good Girl Jane, și Property of the State, cel din urmă fiind câștigătorul Premiului Irish Film and Television®® pentru Staruri în devenire în 2017.

Anterior, Brown a mai interpretat roluri în Evil, Billions și The Marvelous Mrs. Maisel, precum și în filme cum sunt Senior Year și The Good House. Ea urmează să apară în viitorul film independent Mooch. 

Advertisement

James Martinez (Love Victor), Christina Milian (Falling Inn Love), Alex Shimizu (The Blacklist) și Reno Wilson (Mike & Molly) se vor alătura ca distribuție recurentă a serialului, interpretând membri ai Departamentului de Poliție Miami Metro. Martinez joacă rolul lui Angel Batista, un detectiv criminalist inovator care se ghidează după ce-i spune inima; Milian o interpretează pe Maria LaGuerta, prima femeie detectiv criminalist din Miami Metro; Shimizu îl interpretează pe Vince Masuka, un analist criminalist care își împărtășește cu nerăbdare experiența, în timp ce îi place să facă pe șeful cu noul său stagiar, Dexter Morgan; iar Wilson îl joacă pe Bobby Watt, partenerul de multă vreme și confidentul lui Harry.

Serialul original de opt sezoane Dexter a avut premiera în 2006, cu Michael C. Hall, câștigătorul Golden Globe în rolul principal al lui Dexter Morgan, un expert în analiza probelor de sânge, complicat și conflictual, lucrând cu Departamentul de Poliție Miami Metro, care pe timp de noapte devine un criminal în serie. Show-ul a devenit unul dintre cele mai apreciate seriale de televiziune din SUA, câștigând mai multe nominalizări la Emmy și Globul de Aur pentru cel mai bun serial dramă de televiziune, precum și un prestigios premiu Peabody în 2008. În plus, a fost de două ori declarat printre cele mai bune 10 seriale de televiziune ale American Film Institute (AFI). În 2013, Alianța Scenariștilor din America a inclus Dexter în lista „Celor mai bune 101 scenarii de seriale TV”. Toate sezoanele precedente ale serialului Dexter suntacum disponibile pentru vizionare pe SkyShowtime.

Dexter: Original Sin este produs executiv de Clyde Phillips și produs de Showtime Studios și Counterpart Studios. Printre producătorii executivi se numără și Scott Reynolds (Jessica Jones), Michael C. Hall (Dexter), Mary Leah Sutton (Resident Evil), Tony Hernandez (Emily In Paris), Lilly Burns (Russian Doll), serialul fiind produs de Robert Lloyd Lewis (The Lincoln Lawyer). Michael Lehmann (Heathers), care este producător executiv și regizor, revine la colaborarea cu Slater.

Din partea Showtime Studios, direcția creativă a serialului a fost asigurată de Gary Levine și Urooj Sharif, iar producția de Tara Power. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

atletico textila protv
TVAcum 2 ore

Atletico Textila revine cu un nou sezon: ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Rick și Morty
TVAcum 2 ore

O nouă adaptare „Rick și Morty: Anime”, din 16 august pe Max

strazi deschise
ActualitateAcum 2 ore

Străzi deschise, București – promenadă urbană, 13-14 iulie 2024

coregraf jocurile paralimpice
SportAcum 21 de ore

Parisul se pregătește pentru Jocurile Paralimpice: Ceremonie de deschidere spectaculoasă și competiții de neuitat

insula iubirii radu valcan
TVAcum o zi

Insula Iubirii sezonul 8: Premiera evenimentului declanșează un val de vizionări în grup la nivel național

Groapa editia TV
TVAcum o zi

GROAPA Ediția TV: Dana Rogoz dezvăluie secretele personajului Mari și tensiunile cresc în familia Vlahu

iustina si cornel insula iubirii
TVAcum o zi

Insula Iubirii sezonul 8: Iustina și Cornel își pun la încercare iubirea înainte de nuntă

ion tugearu
ActualitateAcum o zi

„Despre imposibilitatea unui omagiu”: Premieră mondială la Locarno pentru documentarul despre Ion Tugearu

Fastskin LZR
SportAcum 2 zile

Arma secretă a înotătorilor americani la Jocurile Olimpice

Valentin Teodosiu personaj Titi Baros Faraonu TATUTU 1
TVAcum 2 zile

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`!

Landman
TVAcum 3 zile

Noul serial original Landman va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 20 noiembrie

Focus on Slide 1
ActualitateAcum 3 zile

Care este trendul pentru inteligența artificială, Social Media, Streaming-ul și Comportamentele Media în România

show insula iubirii
TVAcum 3 zile

Insula iubirii revine cu un nou sezon incendiar, plin de dezvăluiri dramatice și povești de viață captivante!

documentar Spațiul Sălbatic
TVAcum 3 zile

Documentarul HBO Original „Spațiul sălbatic” va fi pe 18 iulie pe Max

twisters
EntertainmentAcum 3 zile

„Tornade”: un spectacol cinematografic devastator care te va ține cu sufletul la gură

Facebook

Adauga site gratuit