Our social corner

Actualitate

Donald Trump are voie pe Twitter, din nou!

cont twitter donald trump
Distribuie

După ce a lipsit aproape doi ani de pe Twitter, fostul președinte american, Donald Trump își poate folosi din nou contul pe platforma de socializare. 

Modificarea a fost anunțată ieri de Elon Musk, noul proprietar Twitter, a anunțat sâmbătă seara că contul de Twitter al lui Trump va fi restabilit. Musk a efectuat un sondaj pe contul său propriu, în care a întrebat dacă ar trebui să îi redea lui Trump accesul la contul cu peste 52 de milioane de urmăritori. În urma răspunsurilor a 15 milioane de utilizatori, Elon Musk a anunțat că contul de Twitter al lui Trump va fi restabilit: „Vox Populi, Vox Dei”.

Anunțul lui Musk vine la câteva zile după ce Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. De reamintit că fostul președinte a avut contul blocat pe Twitter pentru că s-a considerat că a incitat la violență în timpul atacului din 6 ianuarie asupra Capitoliului SUA.

Cu toate acestea, Donald Trump a spus că nu se va întoarce pe Twitter nici dacă va fi invitat, el preferând momentan rețeaua Truth Social, chiar dacă numărul de urmăritori este mult mai mic: doar 4,5 milioane.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro