Our social corner

Entertainment

Drumul lui Iisus reconstituit la Observator 19

antena 1
Distribuie

Echipa Observator 19 transmite în exclusivitate din Ierusalim drumul patimilor care au schimbat lumea, în Săptămâna mare. Mădălina Iacob și Gabriel Crișan vor reconstitui călătoria lui Iisus, de la intrarea sa în Ierusalim la răstignirea de pe dealul Golgota și învierea din Mormântul Sfânt.

Într-un an dificil care aruncă incertitudine asupra desfășurării sărbătorilor Pascale în România, echipa Observator 19 a reușit să ajungă la Ierusalim și va transmite în exclusivitate drumul patimilor lui Iisus.

Reporterii Mădălina Iacob și Gabriel Crișan vor reconstitui călătoria lui Iisus și vor puncta de la faţa locului fiecare oprire, de la intrarea în Ierusalim, până la răstignirea de pe dealul Golgota şi învierea din Mormântul Sfânt.

Evenimentele vor fi apoi privite dintr-o nouă perspectivă la Observator 19 cu Alessandra Stoicescu, cu ajutorul preotului Vasile Ioana, în fiecare seară, de luni până sâmbătă, de la ora 19.00. Părintele va încerca să își imagineze alături de Alessandra Stoicescu modul în care ar fi perceput generațiile de astăzi evenimentele care au avut loc în urmă cu 2.000 de ani. Cum ar fi fost dacă am fi trăit Săptămâna Patimilor în vremuri moderne? Ce amploare ar fi luat evenimentul transmis atunci pe cale orală, în timp, dacă ar fi avut loc astăzi, cu toate mijloacele de comunicare în masă la îndemână? Și mai ales, cu ce lecţii am rămas din Patimile lui Iisus?

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro