Tech

CEO-ul Google amână întoarcerea angajaților la birou până în septembrie 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sundar Pichai, CEO-ul Google, a comunicat angajaților prin email că perioada de lucru de acasă va fi extinsă până la 1 septembrie 2021.

E-mailul, așa cum a raportat The New York Times, include un link către o secțiune de întrebări frecvente în care se detaliază ce prevede compania referitor la momentul reîntoarcerii la birou, inclusiv faptul că se așteaptă ca salariații să locuiască relativ aproape de birouri, astfel incât să poată face naveta.

Vestea bună este că, în ultimele nouă luni, am învățat cum să funcționăm mai bine virtual. Ne-am adaptat. Am continuat să inovăm. Și cu noi vaccinuri la orizont, datorită ingeniozității incredibile a comunității noastre medicale și științifice, o revenire la normal este acum la posibilă. Deci, întrebarea care știu că este în mintea voastră, este: ce urmează?

Sundar Pichai – CEO Google

În iulie, Google a devenit prima companie importantă care a anunțat că va permite salariaților să lucreze de acasă până la în iulie 2021, o prelungire a cronologiei sale anterioare. 

În septembrie, Google a declarat că a început să lucreze la un model de lucru „hibrid”, deoarece majoritatea salariaților au spus că ar dori să se întoarcă la birou la un moment dat, dar nu cu normă întreagă.

Twitter și Facebook, pe de altă parte, au declarat că angajații pot lucra de la distanță „pentru totdeauna” sau în următorul deceniu, permițându-le acestora să se și mute în alte regiuni, dacă doresc.

Write A Comment