Business

Google își deschide primul magazin fizic la New York

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania a anuntat astazi ca intenționeaza sa deschida primul magazin fizic la New York în vara acestui an.

Noul magazin va fi situat în în partea de vest a Manhattanului, Chelsea, în cadrul campusului Google din cartier care găzduiește peste 11.000 de angajați ai companiei. Magazinul Google va expune și vinde o varietate de produse Google: telefoane Pixel, dispozitive inteligente Nest, trackere Fitbit, Pixelbooks și multe altele. Clienții vor avea, de asemenea, posibilitatea să ridice personal produsele comandate prin intermediul magazinelor online Google.

Anterior, Google a experimentat vânzarea produselor sale în mici magazine și standuri, însă anunțul de astăzi marchează un angajament mult mai serios al companiei în legătură cu crearea unui spațiu destinat vânzărilor.

Pe lângă serviciile de vânzare, vizitatorii magazinului Google vor avea parte de suportul personalizat al echipei de asistență pentru a putea rezolva problemele de natură tehnică într-un mod cât mai ușor.

Pentru lansare, Google va lua măsuri de precauție din cauza pandemiei COVID-19, inclusiv limitarea numărului de clienți, curățarea regulată a magazinului și obligativitatea purtării măștilor, distanțarea socială și utilizarea dezinfectantului pentru mâini. Compania nu a precizat o data exactă pentru lansarea magazinului, însă speră în concretizarea planurilor pentru vara aceasta.

Write A Comment