Our social corner

Entertainment

Încep cooking show-urile televizate

cooking show 1
Distribuie

Cele mai vizionate posturi de televiziune generaliste, Pro TV și Antena 1, mizează din nou pe popularitatea show-urilor de gătit.

Astfel, diseară, de la 20:30, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt pregătiți să ofere o șansă pasionaților de gastronomie. Nu oricine poate ajunge în bucătăria MasterChef, iar concurenții trebuie să fie atenți la felul în care prepară ingredientele, să treacă peste emoții, să se încadreze în timp și, nu în ultimul rând, mâncarea să aibă gust și să-i facă pe cel puțin doi dintre chefi să aprecieze preparatul lor. Doar așa pot primi un șorț și oportunitatea de a merge în următoarea etapă a
competiției.

La postul concurent, trio-ul format din chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu a filmat un nou format de emisiune: adventure – cooking show. Chefi fără limite, ce are premiera primăvara aceasta pe Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.      

Chefi fără limite, format original de adventure- cooking show filmat în insulele grecești, are premiera în curând pe Antena 1.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro