Our social corner

Tech

Începe vânzarea de terenuri digitale in meta-orașele New York și Seul

dvision world1
Distribuie

Dvision Network a anunțat oficial prima vânzare de teren în colaborare cu platformele Binance NFT și NFTb pe 24 noiembrie.

Dvision a dezvăluit că va pune la vânzare 1.452 de „mistery box” NFT prin intermediul Binance NFT și 1.495 LAND Box-uri vor fi oferite pe NFTb, fiecare cutie misterioasă conținând un LAND NFT aleatoriu din colecția totală LAND oferită de Dvision. 

Se preconizează că această vânzare de terenuri va fi cea mai mare tranzacție de tipul Digital Estate din Binance Smart Chain.

Rețeaua Dvision reprezintă o platformă metaverse cu mai multe lanțuri, dezvoltată oficial pe rețeaua Ethereum și conectată în continuare la BSC (Binance Smart Chain). Divizia este împărțită în trei piloni: Meta-City, Meta-Space și NFT Marketplace.

Utilizatorii pot folosi LAND-uri (Meta-Space) în metavers pentru crearea propriului conținut, care va fi ulterior încorporat ca componentă integrală a Meta-City. În acest caz, materialele create de utilizatori nu sunt restricționate și pot fi chiar oferite sub diferite forme, cum ar fi cea de conținut comercial, de jocuri, de divertisment, precum și academic în joc.

Rețeaua Dvision este o platformă NFT metaverse bazată pe tehnologia blockchain, aceasta utilizând propria tehnologie VR, care ajută la reducerea barierelor de intrare pentru toate tipurile de utilizatori de pe tot globul.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro