Our social corner

TV

Înscrieri Survivor România – sezonul nou. Cum poți fi unul dintre războinici?

inscrieri survivor romania
Distribuie

Începând de astăzi, s-a dat startul la înscrieri în noul sezon Survivor Romînia. Dacă vrei să fii unul dintre războinici, profită de șansă. Alegerea va fi făcută în emisiunea lui Măruță.

După cum a spus Cătălin Măruță, lucrurile sunt foarte clare: ”Avem un bilet de aur care asigură un loc în cea mai dură competiție din televiziune. Primul Războinic de la Survivor România 2023 va fi ales aici în urma unor teste spectaculoase. Start înscrieri pe protv.ro/lamaruta!”.

Toți cei care au peste 18 ani și sunt deciși să dovedească că pot face față celei mai mari provocări din viața lor se pot înscrie deja pe site. Procesul este foarte simplu: curajoșii pot completa formularul, menționând câteva informații despre ei și încărcând un video scurt de prezentare. Fiecare dintre cei care vor completa formularul de înscriere va primi și un abonament VOYO pentru o lună. Dacă sunt siguri că au ceea ce le trebuie, că pot face față psihic și fizic unei competiții atât de puternice, atunci aceasta este șansa mult așteptată!

Înscrierile continuă până pe 24 octombrie! Cele mai tari provocări, cei mai dornici
concurenți. Unul singur va fi primul Războinic din noul sezon Survivor România.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro