Our social corner

Entertainment

Jason Statham revine în MEG 2: Confruntare în adâncuri

Distribuie

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures aduc în cinematografe continuarea blockbuster-ului cu Jason Statham, MEG 2: Confruntare în Adâncuri. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și va avea premiera pe marile ecrane din 4 august 2023.

Pregătește-te pentru adrenalina supremă în această vară în MEG 2: Confruntare în Adâncuri, o experiență la superlativ, plină de senzații tari, care duce blockbuster-ul din 2018 și acțiunea la noi înălțimi și adâncimi unde se ascund megalodoni mai mari decât știai că au existat! Scufundă-te în apele neexplorate cu Jason Statham și simbolul filmelor de acțiune Wu Jing, în timp ce conduc o echipă de cercetare îndrăzneață într-o scufundare în care explorează cele mai adânci zone ale oceanului. Călătoria lor se transformă într-un haos de neconceput când o operațiune de minerit le amenință misiunea și îi forțează într-o luptă pentru supraviețuire cu mize mari. Confruntați cu colosalii megalodoni și cu necruțătorii jefuitori ai mediului, eroii noștri trebuie să depășească din toate punctele de vedere pradătorii fără milă într-o cursă zguduitoare contracronometru.

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă MEG 2: Confruntare în Adâncuri cu Statham și Jing în fruntea unei distribuții de excepție care include și actorii Sophia Cai („The Meg”), Page Kennedy („The Meg”), Sergio Peris-Mencheta („Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels („The Gifted”), Sienna Guillory („Filme Resident Evil”) și Cliff Curtis („Franciza Avatar”).

MEG 2: Confruntare în Adâncuri este regizat de Ben Wheatley („In the Earth”, „Free Fire”), după un scenariu de Jon Hoeber și Erich Hoeber („The Meg”, „Transformers: Rise of the Beasts”) și Dean Georgaris („The Meg”, „Lara Croft: Toom Raider – Cradle of Life”) și o poveste ecranizată de Dean Georgaris și Jon Hoeber și Erich Hoeber, bazată pe romanul „The Trench” de Steve Alten. Filmul este produs de Lorenzo di Bonaventura („The Meg”, „Bumblebee”) și Belle Avery („The Meg”, „Before the Devil Knows You’re Dead”), iar producătorii executivi sunt Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Randy Greenberg și Gerald R. Molen.

Regizorului Wheatley i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Haris Zambarloukous („Belfast”, „Murder on the Orient Express”), designerul de producție, Chris Lowe („The Grey Man”, „No Time to Die”) și editorul Jonathan Amos („Baby Driver”, „Paddington 2”). Supraveghetorul efectelor vizuale este Pete Bebb („Fantastic Beasts and Where to Find Them”, „Inception”), iar designerul de costume este Lindsay Pugh („The Matrix Resurrections”, „Krypton”). Muzica este creată de Harry Gregson-Williams („The Meg”, „The Martian”).

Warner Bros. Pictures și CMC Pictures prezintă, în asociere cu DF Pictures, o producție di Bonaventura/ Apelles Entertainment Inc., un film de Ben Wheatley, MEG 2: Confruntare în Adâncuri. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe din 4 august 2023.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement
Coperta Catalog
ActualitateAcum o zi

Apariție editorială de excepție – Catalogul „DE IDENTITATE. SCRIPTA ET IMAGINES HISTORIAE DACOROMANAE. SEC XV-XX”, o lucrare unică a identității cultural-istorice românești

hotel nordis mamaia
BusinessAcum o zi

Nordis Mamaia, deschis pentru rezervări. Cât costă să petreci Paștele la 5 stele?

vlad covaliu campion mondial
SportAcum 3 zile

Vlad Covaliu a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori de la Riad!

Echipa lui Chef Richard
TVAcum 3 zile

Chefi la cuțite: Echipele sezonului 13 sunt formate!

Score2Skill image
BusinessAcum 3 zile

eJobs lansează Score2Skill: Abilitățile din jocurile video devin atuuri pe piața muncii!

masterchef
TVAcum 5 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai sezonului 9 MasterChef România!

Andreea Dinca locul 5 campionat mondial juniori
SportAcum o săptămână

Andreea Dincă, locul 5 la Campionatul Mondial de Scrimă pentru juniori

campionatul mondial de scrima cadeti juniori riad 2024
SportAcum o săptămână

Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori își deschide porțile la Riad!

transpiratie
LifeAcum o săptămână

Transpirația: O poveste cu arome și culori

Marele Jaf al Tramvaiului still lansare
EntertainmentAcum o săptămână

„Marele jaf al tramvaiului”, de vineri pe marile ecrane din România

razboi civil
EntertainmentAcum 2 săptămâni

„Război Civil” iminent la cinema din 12 aprilie

masini de spalat samsung
TechAcum 2 săptămâni

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

KV zsb 2024jpg
ActualitateAcum 2 săptămâni

Zilele Sculpturii București 2024. Unde Formele se Aliniază, Arta se dezvăluie!

fonduri nerambursabile
BusinessAcum 2 săptămâni

ARCUB lansează apelul de proiecte culturale cu fonduri nerambursabile „București 565. Conexiuni urbane” 2024

acneea la adolescenti
HealthAcum 2 săptămâni

Acneea la adolescenți: ghidul complet pentru o piele sănătoasă și încredere de nezdruncinat

Facebook

Advertisement