Business

Informatie dezvaluita din greseala inainte de lansare: joc de pe lista exclusiva PS5

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se pare că ce urma sa fie o exclusivitate PS5 a fost dezvaluita înainte de anunțul oficial PlayStation. Deși câteva jocuri erau deja confirmate, cum ar fi GodfallAssassin’s Creed Valhalla și Dirt 5, Sony Interactive Entertainment nu a dat informatii despre jocurile exclusive pregătite pentru PS5. Secretul nu a fost pastrat pana la lansarea consolei pentru că unul dintre parteneri a dezvaluit unul dintre jocuri înainte de termen.

Aparent, Gran Turismo 7 este în curs de dezvoltare pentru PS5 si ar putea fi lansat odata cu consola, conform Next Level Racing.

Acesta și-a întrebat fanii pe Instagram ce joc așteaptă sa se lanseze, postand o imagine cu logo-urile a patru jocuri de curse diferite: Dirt 5F1 2020AMS 2 și Gran Turismo 7.

Ulterior, postarea a fost stearsa, iar cei de la Next Level Racing au revenit si si-au cerut scuze pentru confuzia creata, sustinand chiar ca nu stiu nimic despre joc, iar logo-ul a fost folosit din greseala de unul dintre designeri. De asemenea, Sony nu a emis un comentariu oficial cu privire la dezvaluirea facuta de Next Level Racing.

Daca a fost greseala sau o gaselnita de marketing, inca nu se stie, ce stim este ca PlayStation 5 va fi lansata in iarna, de sărbători, prețul nefiind cunoscut in prezent. 

Write A Comment