Our social corner

Sport

Jocurile Olimpice de la Tokio fără spectatori

tokio 2021
Distribuie

La mai puţin de trei luni înainte de startul celui mai așteptat eveniment sportiv, amânat deja cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo anunță ca acesta ar putea avea loc fără spectatori.

Conducătoarea comitetului de organizare japonez, Seiko Hashimoto, a avertizat că „ar putea exista o situaţie în care nu am putea autoriza prezenţa spectatorilor”, adăugând că Jocurile vor fi un succes doar dacă organizatorii vor putea proteja în totalitate spectatorii şi populaţia japoneză, anuntă AFP.

Niponii sunt pentru a treia oară în stare de urgență, situație care impune ca evenimentele sportive să aibă loc cu porţile închise. Populația este în marea parte în favoarea unei noi amânări sau chiar a anulării competiţiei, fiind preocupată de presiunea asupra sistemului sanitar nipon, mai ales în contextul în care personalului medical i s-a solicitat colaborarea pentru organizarea Jocurilor Olimpice.

„Dacă evenimentul (olimpic) ar trebui modificat, ar fi în ceea ce priveşte spectatorii”, a subliniat Seiko Hashimoto, menţionând că „acesta este un domeniu în care am putea fi în măsură să reducem preocupările populaţiei în privinţa sistemului spitalicesc”.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro