Our social corner

Life

O nouă serie de podcasturi, printre care No Time To Die, va fi lansată azi

podcast no time to die theexpert.ro
Distribuie

O nouă serie de podcasturi cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris şi producătorii Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Billie Eilish va fi lansată pe data de 30 septembrie, pe toate platformele principale pentru podcasturi.

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezintă interviuri în exclusivitate şi oferă acces la secvenţe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

Găzduită de criticul de film James King, seria cu şase episoade conţine interviuri cu Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, Billie Eilish şi Finneas O’Connell, dar şi cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale.

Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moştenirii James Bond, de la muzică la dispozitive şi de la costume la maşini. Această serie de podcasturi va dezvălui cum sunt alese locaţiile spectaculoase şi cum sunt create cascadoriile.

Amatorii de podcasturi vor asculta în premieră coloane sonore de la Hans Zimmer şi înregistrări noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din Bond 25 lansate de Decca Records.

No Time To Die va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în noiembrie prin intermediul Universal Pictures International şi în Statele Unite şi în câteva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

GHID EPISOADE

Episodul Unu: Bond în Context

Advertisement

Episodul Doi: Bond în Jurul Lumii

Episodul Trei: Un nume mortal: Aliaţi şi Inamici ai lui Bond

Episodul Patru: Măiestria lui Bond

Episodul Cinci: Haine, Echipamente şi Maşini

Episodul Şase: A fi 007

Despre EON Productions

EON Productions Limited şi Danjaq, LLC sunt deţinute şi gestionate în totalitate de familia Broccoli/Wilson. Danjaq este compania americană care co-deţine, împreună cu Metro Goldwyn Mayer Studios, drepturile de autor pentru filmele James Bond existente şi controlează dreptul de a produce viitoare filme James Bond. EON Productions, un afiliat al lui Danjaq, este o companie de producţie cu sediu in UK, care a realizat filmele James Bond din 1962 încoace şi împreună cu Danjaq controlează toate produsele de merchandising din întreaga lume pentru această franciză. Mai multe informaţii, pe www.007.com.

Despre MGM

Metro Goldwyn Mayer (MGM) este o companie de divertisment de top care se concentrează pe producţia şi distribuţia globală de filme şi conţinut pentru televiziune pe toate platformele. Compania deţine una dintre cele mai mari portofolii de filme premium şi conţinut pentru televizor, dar şi reţeaua de televiziune premium cu abonament EPIX, care este disponibilă în Statele Unite prin cablu, satelit, telco şi distribuitori digitali. În plus, MGM a investit în numeroase alte canale de televiziune, platforme digitale, iniţiative de business interactive şi produce şi conţinut în formă scurtă premium pentru distribuire. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.mgm.com.

Despre Universal

Universal Pictures International (UPI) este divizia de marketing internaţional şi distribuţie a Universal Pictures. In Regatul Unit, Irlanda, Spania, Italia, Germania, Elveţia, Olanda, Franţa, Rusia, Coreea, Australia, Mexic, Brazilia, Hong Kong, India şi China UPI promovează şi distribuie direct filme prin intermediul sediilor locale, creând campanii şi stabilind strategii care să răspundă la cultura şi comportamentul consumatorilor din teritoriile respective. În alte părţi ale lumii, UPI lucrează în parteneriat cu Paramount şi Sony în distribuirea filmelor celor trei companii. Universal Pictures este parte din NBCUniversal, una dintre companiile de media şi divertisment care conduc piaţa în dezvoltarea, producţia, promovarea divertismentului, ştirilor şi a informaţiilor pentru o audienţă globală. NBCUniversal este o sucursală a Comcast Corporation.

Advertisement

Despre United Artists

United Artists Releasing, o fuziune între Metro Goldwyn Mayer (MGM) şi Annapurna Pictures (Annapurna), este o companie americană de distribuire a filmelor în cinematografe. Construită pe bazele emblematicului studio United Artists motion picture, organizaţia oferă o casă unde creatorii de filme sunt susţinuţi prin abordări pline de consideraţie în domeniul marketingului, publicităţii şi al distribuţiei. United Artists Releasing oferă creatorilor de conţinut o opţiune alternativă de distribuire în afara sistemului de studio şi susţine agendele de film a celor de la Annapurna şi MGM, dar şi a creatorilor de filme terţi.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement
Malina Calugareanu
SportAcum 3 săptămâni

Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Coperta Catalog
ActualitateAcum 4 săptămâni

Apariție editorială de excepție – Catalogul „DE IDENTITATE. SCRIPTA ET IMAGINES HISTORIAE DACOROMANAE. SEC XV-XX”, o lucrare unică a identității cultural-istorice românești

hotel nordis mamaia
BusinessAcum 4 săptămâni

Nordis Mamaia, deschis pentru rezervări. Cât costă să petreci Paștele la 5 stele?

vlad covaliu campion mondial
SportAcum o lună

Vlad Covaliu a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori de la Riad!

Echipa lui Chef Richard
TVAcum o lună

Chefi la cuțite: Echipele sezonului 13 sunt formate!

Score2Skill image
BusinessAcum o lună

eJobs lansează Score2Skill: Abilitățile din jocurile video devin atuuri pe piața muncii!

masterchef
TVAcum o lună

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai sezonului 9 MasterChef România!

Andreea Dinca locul 5 campionat mondial juniori
SportAcum o lună

Andreea Dincă, locul 5 la Campionatul Mondial de Scrimă pentru juniori

campionatul mondial de scrima cadeti juniori riad 2024
SportAcum o lună

Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori își deschide porțile la Riad!

transpiratie
LifeAcum o lună

Transpirația: O poveste cu arome și culori

Marele Jaf al Tramvaiului still lansare
EntertainmentAcum o lună

„Marele jaf al tramvaiului”, de vineri pe marile ecrane din România

razboi civil
EntertainmentAcum o lună

„Război Civil” iminent la cinema din 12 aprilie

masini de spalat samsung
TechAcum o lună

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

KV zsb 2024jpg
ActualitateAcum o lună

Zilele Sculpturii București 2024. Unde Formele se Aliniază, Arta se dezvăluie!

fonduri nerambursabile
BusinessAcum o lună

ARCUB lansează apelul de proiecte culturale cu fonduri nerambursabile „București 565. Conexiuni urbane” 2024

Facebook

Advertisement