Our social corner

Tech

Lista gadgeturilor pe care le va lansa Apple în 2022

iPhone 14 design
Distribuie

Mai multe zvonuri despre noul iPhone 14 au umplut internetul zilele trecute, ceea ce ne face să credem că acesta este unul dintre cele mai așteptate telefoane din 2022.

Și se pare că acesta nu va fi singurul gadget care va fi lansat anul acesta de Apple. Conform lui Mark Gurman de la Bloomberg, lista este mai lungă, așa că, puteți să începeți să puneți bani deoparte.

„Am aflat că Apple pregătește cea mai largă gamă de produse hardware noi din istoria sa în această toamnă”, a scris Gurman în cea mai recentă ediție a buletinului său informativ Power On. „Lista include patru iPhone-uri noi (iPhone SE, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max), un MacBook Pro low-end, un iMac actualizat, noul Mac Pro, un MacBook Air îmbunătățit, un upgrade pentru AirPods Pro, trei ceasuri Apple, un iPad low-end și un iPad Pro.” 

Se spune că Apple va face cele mai mari schimbări din ultimii ani, iar informațiile aflate până în prezent despre noile modele de telefoane indică un design nou, mai elegant, un cip A16 Bionic mai rapid, o nouă cameră principală mai clară și posibila revenire a Touch ID. 

Potrivit lui Gurman, majoritatea gadgeturilor sunt așteptate în această toamnă, însă există posibilitatea ca iMac-ul să fie lansat mai devreme. Apple plănuiește un eveniment în martie sau aprilie, când se presupune că va fi lansat iPhone SE 5G și posibil, un iPad Air.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro