Our social corner

Entertainment

Mai mult de jumătate dintre antreprenorii care au venit la Imperiul Leilor au primit finanțări

investitori imperiul leilor
Distribuie

Investitorii din Imperiul Leilor au încheiat aseară un sezon care a schimbat destine și a scos la lumină idei ce vor schimba viitorul.

Peste 100 de antreprenori au primit șansa să-și prezinte afacerea în fața leilor, iar 54 dintre ei au reușit chiar să-i îmblânzească și să le devină parteneri.

Povestea impresionantă a Simonei Jugrăvescu, antreprenoarea care a trecut printr-o mulțime de încercări în viață, dar cu ambiție și muncă a reușit să construiască un business sustenabil, i-a mișcat pe investitori. Ea a primit o finanțare de 100.000 de euro din partea lui Mohammad Murad pentru 25% din business-ul ei cu prăjituri congelate. 

Andrei Stefan i-a purtat pe lei într-o altfel de lume și le-a arătat cum se vor distra generațiile următoare cu ajutorul realității virtuale. Bogdan Micu s-a luptat cu Dan Șucu pentru a pune mâna pe această afacere și într-un final și-a adjudecat business-ul pentru 300.000 de euro în schimbul a 29% din acțiuni. 

Luiza Wilhems a pregătit un adevărat show de modă pentru apariția ei în emisiunea Imperiul Leilor. Ea a cerut finanțare pentru un concept de business pe care-l dezvoltă deja: seturi de haine pentru mamă și fiică. Mohammad Murad a investit 300.000 de euro pentru 45% din companie.

Un autoturism din viitor a fost adus în fața leilor de Adrian Roșca, cel care le-a propus asocierea în dezvoltarea unui vehicul care-i poate purta în timp, dar și să devină nemuritori odată cu această invenție. Leul Murad a acceptat această propunere și a oferit 40.000 de euro finanțare în schimbul a 25%. 

La doar 21 de ani, Milena Costovici a fost o supriză plăcută pentru investitori: a reușit să-i cucerească și să-i convingă cu creativitatea ei, dar și cu hainele pe care le creează în ediție limitată. Tânăra a plecat aseară din Imperiul Leilor cu o investiție de 60.000 de euro pe care Mohammad Murad a făcut-o în schimbul a 40% din afacerea ei. 

Augustin Pop a fost ultimul concurent care a avut șansa să intre în Imperiul Leilor și să le propună investitorilor dezvoltarea unei biblioteci naționale de cărți audio. Chiar dacă la început leii nu au fost convinși că stăpânește foarte bine afacerea, Dan Șucu și Mohammad Murad au văzut potențial în ideea lui și i-au oferit 120.000 de euro pentru 30% din business.

Advertisement

Dacă ești creator, inventator sau antreprenor, înscrie-te pe imperiulleilor.protv.ro și poți să-ți vezi visul finanțat.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro