Our social corner

Sport

Mai mulți spectatori la EURO 2020 pe Arena Națională

arena nationala euro 20201
Distribuie

Ministrul Tineretului și Sportului a anunțat mărirea procentului de ocupare a locurilor de pe Arena Națională la meciurile EURO 2020

Deși inițial se anunțase că fanii care vin la București pentru meciurile din grupa C de la Euro 2020 pot ocupa un sfert din locurile de pe Arena Națională, în urma ședinței de guvern de astăzi s-a decis dublarea acestui procent. Astfel, se așteaptă ca peste 27.000 de fani să asiste la partide.

„Trebuie să știți că ieri am aprobat în ședința de guvern 50% pentru meciurile de la Euro. Cred că este un pas uriaș și probabil că și organizatorii se vor folosi de aceste numere. Suntem deschiși. Cred că o să avem un eveniment super. Este un eveniment istoric, poate marca efectiv viitorul sportului românesc. Mi-aș dori mai mult ca naționala României să facă niște pași istorici și să ne calificăm în viitor la turnee finale. Avem ce trebuie, poate trebuie să mai schimbăm câteva lucruri”

Eduard Novak, Antena 1.

Duminică, 13 iunie, va avea loc primul meci din grupa C, între Austria și Macedonia de Nord, începând cu ora 19:00. Dintre echipele grupei C, doar Ucraina, Macedonia și Austria vor avea meciuri pe Arena Națională, Olanda urmând să joace pe Amsterdam Arena.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro