Our social corner

Business

Microsoft își recompensează angajații pentru eforturile depuse în timpul pandemiei

Microsoft1
Distribuie

Microsoft va cheltui aproximativ 200 de milioane de dolari pe bonusuri pe care le va plăti angajaților care lucrează atât în SUA cât și în cadrul sucursalelor din străinătate.

Compania a lansat această inițiativa din dorința de a-și menține angajații fericiți în timpul pandemiei. Microsoft va acorda salariaților bonusuri de 1.500 de dolari și pentru a se asigura că aceștia nu iau în considerare schimbarea locului de muncă în contextul în care multe alte companii își redeschid birourile.

Bonusurile vor costa Microsoft aproximativ 200 de milioane de dolari în iulie și august și reprezintă un gest pentru aprecierea eforturilor depuse de angajați cu clienții și partenerii în ultimul an, după cum a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru CNBC. Nota totală de plată reprezintă o sumă deloc de neglijat, însă mică, dacă e raportată la cele 125 de miliarde de dolari în numerar, echivalente și investiții pe termen scurt declarate la sfârșitul primului trimestru de Microsoft.

Aceasta nu este prima inițiativă de acest fel a companiei de software, care a oferit la începutul anului cinci zile suplimentare de concediu cu plată.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro