Our social corner

Life

NBC a dezvăluit mai multe informații legate de lansarea Peacock

Peacock logo
Distribuie

Începînd cu 15 iulie, noul serviciu de streaming Peacock va concura cu cele de la Apple TV +, Hulu, Amazon Prime, Amazon și Disney + și va fi disponibil în trei variante.

În varianta Peacock Free utilizatorii vor avea la dispoziție peste 7.500 de ore de program cu reclame, inclusiv acces la unele dintre cele mai mari spectacole ale rețelei NBC. De asemenea, utilizatorii vor avea acces la spectacolele clasice, deși NBC nu a comentat încă ce emisiuni vor fi disponibile.

Peacock Premium este varianta de abonamentul a companiei, având disponibile două variante: de 4,99 USD cu reclame și 9,99 USD fără reclame.

Ambele oferă acces la mai mult conținut față de nivelul gratuit, inclusiv acces la spectacole și sport.

NBC a menționat într-un comunicat de presă că „Peacock Premium va include meciuri de fotbal din Premier League care nu sunt televizate începând din august și meciurile din Cupa Ryder din septembrie”.

NBC va pune la dispoziție peste 15.000 de ore de conținut premium pe nivelul său Peacock Premium, incluzând peste 600 de filme și 400 de serii. Astfel, seriale ca Lege și ordine sau Frasier vor fi disponibile din prima zi, iar Office din 2021.

Advertisement

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro