Our social corner

Tech

Noua tastatură Smart Keyboard Trio 500 de la Samsung te ajută să fii mai eficient

tastatura samsung
Distribuie

Samsung a lansat Smart Keyboard Trio 500, o tastatură subțire și ușoară care încăpe în geantă și care te ajută să fii mai eficient și să lucrezi confortabil fără să îți iei laptopul cu tine.

Smart Keyboard Trio 500 te conectează la mai multe dispozitive simultan, iar cu ajutorul comenzilor rapide inteligente, te va ajuta să duci multitasking-ul la nivelul următor, oriunde te afli.

Cum conectezi tastatura fizica Smart Keyboard Trio 500

Ai nevoie de câteva momente pentru a configura tastatura Smart Keyboard Trio 500 și a o conecta în siguranță la un dispozitiv. După ce o porniți, țineți apăsată tasta Bluetooth și o alertă va apărea pe ecranul dispozitivului. Atingeți „conectați”, tastați codul din 6 cifre care se afișează pe ecran și totul este pregătit.

tastatura fizica samsung smart keyboard trio 5001

Tastatura fizică Samsung Smart Keyboard Trio 500 poate fi asociată cu maxim trei dispozitive diferite în același timp prin Bluetooth, comutarea între dispozitive făcându-se cu ușurință făcând un simplu click.

Tastatura poate fi personalizată

Samsung Smart Keyboard Trio 500 poate fi personalizată, alegând cele trei aplicații preferate de pe fiecare dispozitiv care să se deschidă instant la apăsarea uneia dintre cele trei taste speciale din tastatură. Astfel, dacă îți place să te uiți la videoclipuri pe tabletă și să folosești smartphone-ul doar pentru rețelele sociale, poți personaliza tastatura Samsung să deschidă o aplicație diferită pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizezi cu ajutorul tastelor dedicate.

Subțire și de dimensiuni reduse, Samsung Smart Keyboard Trio 500 are taste aproape la fel de mari ca și o tastatură obișnuită – oferind o mobilitate mult mai convenabilă.

Tastatura fizică Samsung Smart Keyboard Trio 500 va fi disponibilă pe alb sau negru, începând cu începutul lunii mai.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro