Our social corner

Tech

Noul MacBook Pro promite performanțe extraordinare

Apple MacBook Pro 16 inch1
Distribuie

MacBook Pro are o durată de viață a bateriei mai mare și oferă cel mai bun afișaj de notebook-uri din lume, promite Apple.

Apple a prezentat un MacBook Pro complet reimaginat, alimentat de noile M1 Pro și M1 Max – primele cipuri pro concepute pentru Mac. 

Disponibil în modele de 14 și 16 inch, MacBook Pro oferă o grafică și performanță de învățare automată, indiferent dacă funcționează pe baterie sau conectat, precum și o durată de viață uimitoare a bateriei – permițând fluxuri de lucru de neimaginat până acum pe un notebook. 

Noul MacBook Pro vine cu un afișaj Liquid Retina XDR, o gamă largă de porturi pentru conectivitate avansată, o cameră HD 1080p FaceTime și cel mai bun sistem audio dintr-un notebook. 

„Ne-am propus să creăm cel mai bun notebook profesionist din lume și astăzi suntem încântați să introducem noul MacBook Pro cu M1 Pro și M1 Max – o combinație care schimbă jocul de performanță fenomenală, durată de viață a bateriei de neegalat și caracteristici inovatoare, ”, A declarat Greg Joswiak, vicepreședintele senior al companiei Worldwide Marketing.

Dispunând de un procesor puternic de până la 10 nuclee, cu opt nuclee de înaltă performanță și două nuclee de înaltă eficiență, împreună cu o GPU de până la 16 nuclee, M1 Pro oferă o performanță a procesorului cu până la 70 la sută mai rapidă decât M1 și performanță GPU de până la 2 ori mai rapidă. 

M1 Max – cel mai puternic cip din lume pentru un notebook pro – se bazează pe M1 Pro, ducând și mai departe capacitățile sale uimitoare. M1 Max are același procesor puternic cu 10 nuclee ca M1 Pro și dublează GPU-ul cu până la 32 de nuclee masive pentru o performanță GPU de până la 4 ori mai rapidă decât M1.

Advertisement

Noile modele MacBook Pro cu M1 Pro și M1 Max sunt disponibile pentru comandă pe apple.com/store și în aplicația Apple Store. Vor începe să ajungă în anumite locații Apple Store și revânzători autorizați Apple începând de marți, 26 octombrie. Noul model MacBook Pro de 14 inch începe de la 1.999 USD (SUA), iar modelul MacBook Pro de 16 inch începe de la 2.499 USD (SUA).

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro