Our social corner

Tech

Omicron modifică programul CES 2022. Ce expozanți importanți a pierdut convenția

conventia ces 1
Distribuie

Programul Convenției anuale CES a fost modificat în urma creșterii infectărilor cu Omicron, dar și a retragerii unora dintre cei mai cunoscuți expozanți.

Organizatorul convenției a anunțat că CES 2022 va avea loc în perioada 5-7 ianuarie, cu o zi mai puțin decât era programat. Evenimentul are peste 2.200 de expozanți confirmați că își vor prezenta produsele la convenția din Las Vegas.

După un eveniment care a avut loc doar în mediul virtual, în 2021, convenția de anul acesta va fi un mix între mediul virtual și cel fizic, organizatorii permițând accesul la aproximativ 40 de sesiuni de conferințe transmise în direct.

Mai mulți giganți tehnologici și-au anunțat retragerea de la CES 2022 săptămâna trecută, datorită riscurilor de îmbolnăvire cu tulpina Omicron: Amazon, Intel, T-Mobile, Lenovo, Hisense, AT&T și companiile de social media Twitter și Meta.

Pe de altă parte, mai multe companii din industria auto au anunțat că vor participa la CES doar online: BMW, Volvo, și Mercedes, General Motors și Stellantis.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro