Our social corner

Business

One United Properties va dezvolta în zona Aleea Modrogan un proiect rezidențial exclusivist

one united properties construieste one modrogan
Distribuie

Dezvoltat de One United Properties în apropierea parcului Kiseleff, lângă Bulevardul Aviatorilor, proiectul One Modrogan se conturează ca un ansamblu rezidențial de tip boutique, unic în România, o emblemă a spiritului bucureștean modern, de lăsat moștenire generațiilor care vin.

Proiectul One Modrogan este unul aparte prin însăși localizarea sa, pe Aleea Modrogan 1A, într-o zonă de excepție din centrul Capitalei, cu puternice valențe istorice, o zonă în care orice imobil este o adevărată moștenire culturală.

Dezvoltatorul va acorda o atenție sporită integrării noului proiect în specificul acestui cartier verde, extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale de excepție, dezvoltate în zone speciale precum zona Modrogan, sunt foarte rare.  

„One Modrogan reprezintă un proiect unic atât pentru noi, ca dezvoltatori, cât și pentru viitorii proprietari”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties. „În primul rând pentru că un teren într-o astfel de zonă este disponibil extrem de rar, poate o dată la 20 de ani. De asemenea, ansamblul rezidențial pe care îl vom dezvolta aici se conturează ca o adevărată referință culturală, un simbol arhitectural al Bucureștiului modern, un proiect pe care îl vom fi finalizat în decurs de 8 ani de la achiziția terenului (din anul 2014). O locuință la One Modrogan va fi o adevărată moștenire de familie pentru că nu reprezintă doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului. Există persoane care așteaptă de peste 10 ani oportunitatea de a achiziționa un apartament pe Aleea Modrogan ”, mai spune Beatrice Dumitrașcu. 

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Cu o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde EUR, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.

One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro