Our social corner

Life

3 zile şi 3 nopţi de petreceri radio şi online cu Itsy Bitsy

petrecere copii 1 iunie
Distribuie

400.000 de familii de români din 42 de ţări au primit în dar de la Itsy Bitsy 3 zile şi 3 nopţi de petreceri radio şi online.

Deşi erau pe fusuri orare diferite, copiii s-au jucat #impreuna cu SuperEroii lor preferaţi, au trimis mesaje, au cântat şi au dansat alături de Smiley, Feli, Sore, Nicu Alifantis, Alexandra Uşurelu, Alina Sorescu şi mulţi alţi artişti mari sau mici, au ascultat poveşti şi poezii spuse de Marian Râlea, Alec Blenche, Carmen Tiderle, Bianca Mereuţă, Bianca Brad, Daniela Nane, Monica Davidescu şi alţii.

72 de ore de stream non-stop au făcut din 1 Iunie o sărbătoare de neuitat, în care peste 50.000 de copii au interacţionat online cu SuperEroii Itsy Bitsy şi invitaţii lor speciali. A fost un adevărat record de interactivitate şi conectare autentică prin intermediul tehnologiei.

Anul acesta i-am sărbătorit pe copii de 1 iunie printr-un festival-maraton de 3 zile şi 3 nopţi, video online si radio in acelasi timp. Deşi nu ne-am văzut în parc, ca de obicei, anul acesta ne-am făcut prieteni noi şi ne-am jucat împreună, prin intermediul platformei zoom, cu copiii români din Canada, SUA, Spania, Germania, UK şi din alte ţări. A fost o bucurie, o conectare la nivel mondial.

Forţaţi de pandemie, am inventat jocuri noi şi metode de conectarea autentică prin joacă la distanţă, prin intermediul tehnologiei. Indiferent de mediul in care activeaza supereroii Itsy Bitsy (pe scena, la radio sau mai nou in video), edutainmentul plin de interactivitate cu publicul oferit satisface gustul copiilor şi părintilor şi chiar şi pe cel al partenerilor comerciali, pentru care am realizat conţinut personalizat” a spus Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM, intr-un comunicat din partea radioului.

TSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucuresti şi în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM.

Advertisement

Itsy Bitsy a iniţiat şi obţinut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullyingului în şcoli.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro