Our social corner

Life

Primul escape room subacvatic deschis pentru pasionații de scufundări

escape scuba diving1
Distribuie

Escape-room-urile reprezintă de mult o atracție populară, însă pandemia a adus schimbări și in acest business, proprietarii căutând idei noi care să le aducă clienți. Astfel, turiștii care vizitează Vivian Quarry în Țara Galilor pot să experimenteze rezolvarea unor provocări și a găsirea unor secrete sub apă.

Afacerea Scuba Escape a fost inițiată de doi scafandri profesioniști, Clare Dutton și Leanne Clowes, și permite scafandrilor să aleagă una dintre cele șase provocări: jaful, misterul crimelor, explozia nucleară, vânătoarea de comori a piraților, misiunea de salvare a prințeselor și apocalipsa zombilor. În fiecare încercare scafandrii trebuie să finalizeze o secvență de sarcini, cum ar fi căutarea comorilor îngropate, intervievarea suspecților și revizuirea dosarelor de caz.

Fiecare echipă are maxim șase scafandri, o scufundare durează între 45-60 de minute, iar fiecare provocare permite scafandrilor să își testeze abilitățile sub apă.

Locația aleasă pentru escape-ul subacvatic, Vivian Quarry, a fost a doua cea mai mare carieră de ardezie din lume, însă după închiderea din anii 1960 a devenit un punct de atracție pentru scafandri.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro