Our social corner

Actualitate

Rareș Năstase prezintă România la PET, o campanie Știrile PRO TV

Distribuie

Rareș Năstase lansează campania România la PET, în cadrul Știrilor PRO TV, ce dezvoltă tema microplasticului care ne invadează zi de zi prin poluarea masivă a florei, faunei, apei, solului și a tuturor vietăților. România se confruntă cu probleme grave de mediu care își pun amprenta, zi de zi, asupra calității vieții oamenilor.

„Trebuie să înțegem că acest plastic, lăsat peste tot, ajunge, inevitabil, în noi. Trebuie spus, pe înțeles, că ce aruncă omul pe malul unui râu, ce îngroapă pe terenuri agricole sau prin alte părți, îi va afecta, în timp, sănătatea, dacă nu cumva i-o afectează deja. Totul pleacă de la educație și de la modele. Acolo unde primarul, prin subordonații săi, îngroapă gunoiul ilegal sau permite aruncarea mizeriei în zone neautorizate, implicit și oamenii din comunitate îi vor urma exemplul”, spune Rareș Năstase.

Rareș a vorbit cu specialiști din domeniul medical despre riscurile asupra sănătății umane, create pe fondul unor obiceiuri toxice: aruncarea masivă a gunoiului în ape, dar și îngroparea lui în pământ. Va porni de la pâraiele de munte spre râuri, de la Dunăre până la mare, va identifica dezastrele ecologice și va dezvălui surprizele din laborator.

Începând de astăzi, la fiecare jurnal principal al zilei, Rareș Năstase va prezenta situația alarmantă a deșeurilor din plastic, iar duminică, de la 18:00, subiectul va fi dezbătut la România, te iubesc!.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro