Our social corner

Tech

S-a lansat noua generație de căști wireless: AirPods 3

Apple AirPods 3rd1
Distribuie

Apple a anunțat ieri a treia generație de AirPod-uri cu audio spațial care oferă caracteristici avansate și o experiență de ascultare magică împreună cu un nou design. 

Noul design al AirPods oferă unghiul potrivit pentru confort și pentru direcționarea sunetului în ureche. Codița căștii este mai scurtă față de generația anterioară și are același senzor de forță intuitiv ca AirPods Pro pentru controlul media. Noile AirPod-uri sunt rezistente atât la transpirație, cât și la apă, cu un rating IPX4 atât pentru căști, cât și pentru cutie.

AirPods 3 păstrează calitatea excelentă a sunetului pentru care sunt cunoscute AirPod-urile, începând cu un driver personalizat și un amplificator cu gamă dinamică ridicată, care împreună produc un bas puternic cu frecvențe înalte clare și clare. Microfonul este acoperit de o plasă acustică pentru a ajuta la reducerea sunetului vântului.

Pentru a oferi o experiență de ascultare optimă, noile AirPods dispun de EQ adaptiv, care reglează sunetul în timp real, în funcție de modul în care căștile se potrivesc în urechea utilizatorului. 

Durata de viață extinsă a bateriei permite până la șase ore de ascultare la o singură încărcare și până la 30 de ore de timp total de ascultare cu ajutorul cutiei de încărcare. Cea de a treia generație de AirPods se alătură celei mai populare familii de căști din lume și sunt disponibile la comandă de ieri și în magazine începând de marți, 26 octombrie, la prețul de 179 USD (SUA).

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro