Our social corner

Entertainment

SAGA și KISS FM lansează SAGA Rave Nation

Distribuie

SAGA Rave Nation se aude, începând din 4 martie, în fiecare vineri, de la 21:00 la 22:00, la KISS FM.

Sâmbătă, în Poiana Brașov, SAGA și KISS FM au anunțat noul format radio, gândit pentru iubitorii muzicii electronice și pentru cei care vor să intre mai devreme în atmosfera de festival.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să afle, în premieră, detalii despre concept și să aibă un mic preview a ceea ce va însemna SAGA Rave Nation în această primăvară.

Vanotek, Vali Bărbulescu și DJ Olix au adus muzica la Postăvaru și atmosfera de festival pe pârtie, unde sute de oameni s-au bucurat de ultimul weekend de iarnă alături de SAGA. 

“Suntem încântați că, împreună cu partenerul nostru KISS FM, vom lansa o emisiune pentru iubitorii de muzică electronică, SAGA Rave Nation. Ne-am bucurat să vedem la prima ediție a festivalului atât de mulți oameni interesați de acest gen. Ne-am dorit să le oferim mai mult, să aibă acces la informații și interviuri în exclusivitate și să aducem mai aproape de ei muzica lor preferată și atmosfera de festival. În fiecare vineri seară, începând din 4 martie, vor avea câte o oră dedicată lor”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

SAGA și KISS FM au transmis sâmbătă un mesaj de solidaritate pentru ucraineni, în contextul situației tragice din țara vecină. “Trăim cu toții într-o lume cu prea multe păreri. Acum, în pandemie, se mai întâmplă încă un lucru. SAGA Festival și KISS FM condamnă violența de orice fel, condamnă morțile oamenilor nevinovați și sunt alături de orice om din lumea asta care cade victimă luptei pentru putere a unor oameni cărora le pasă mai mult de ei înșiși decât de bunăstarea noastră. Suntem în 2022 și ar fi normal să fim cu toții mai civilizați de atât. KISS FM este vocea mișcării SAGA – să fie pace”, a spus Dan Fințescu.

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Advertisement

Copyright © 2021 TheExpert.ro