Life

Salonul Auto de la Geneva anulat pentru a evita răspândirea coronavirusului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cea de a 90-a ediție a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată. Anunțul a fost făcut de organizatori cu doar trei zile înainte de deschiderea expoziției către mass-media.

Autoritățile elvețiene au anunțat vineri o interdicție cu punere în aplicare imediată pentru toate evenimentele „publice și private” din țară care implică mai mult de 1.000 de persoane.

Printre evenimentele care vor fi anulate în urma deciziei autorităților se numără și Salonul Internațional Auto de la Geneva. Evenimentul auto urma să aibă loc în perioada 5-15 martie, fiind așteptați zeci de mii de vizitatori.

“Regretăm această situație, dar sănătatea tuturor participanților este prioritatea noastră și a expozanților noștri. Acesta este un caz de forță majoră și o pierdere extraordinară pentru producătorii care au investit masiv în prezența lor la Geneva. Cu toate acestea, suntem convinși că vor înțelege această decizie. Dorim să mulțumim cu căldură tuturor celor implicați în organizarea ediției 2020 a GIMS”, a declarat Maurice Turrettini, președintele fundației care organizează evenimentul.

Elveția a raportat până în prezent 15 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, Consiliul Federal definind focarul ca „situație specială” – acesta fiind cel de-al doilea nivel dintre cele trei niveluri din legea epidemică a țării. 

Write A Comment