Our social corner

Tech

Samsung lansează DVM S2, o gamă mai eficientă energetic pentru climatizare comercială

DVM S2 021
Distribuie

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V (SEACE) lansează oficial DVM S2 – următoarea generație a platformei sale Digital Variable Multi (DVM) S pentru piața europeană. Lansarea a fost inițial anunțată în cadrul Climate Solutions Days, ediția 2021, care a avut loc în ianuarie, anul acesta.

Noua gamă DVM S2 – cea de-a șasea generație de sisteme Digital Variable Multi – oferă o rată de eficiență energetică sezonieră de până la 7,51 și inovații în materie de inteligență artificială ale capacităților de control pentru optimizarea condițiilor de climatizare în funcție de condițiile de mediu. Permite o flexibilitate optimizată la instalare și întreținere. În plus, noua gamă DVM S2 este integral compatibilă cu produsele WindFree™ și poate fi conectată la până la 64 unități de interior.

 „Samsung își propune să contribuie în toate privințele la eforturile globale de a transforma neutralitatea climatică într-o realitate în deceniile următoare – în special în ceea ce privește consumul de energie. Inovăm și dezvoltăm soluții în mod constant pentru a sprijini schimbarea atât de necesară în sensul utilizării de energie mai curată și mai verde, în vreme ce îmbunătățim de asemenea bunăstarea acelora care utilizează produsele noastre. Obiectivul nostru este să depășim eficiența energetică sezonieră a ofertelor proprii, atât în ceea ce privește răcirea, cât și încălzirea. Bazându-ne pe viziunea noastră pentru inovații continue și inteligente în domeniul soluțiilor de climatizare, susținută de inteligența artificială, sperăm să facem împreună un pas către obiectivul climatic al Europei.”  Roxana Răducanu, Head of Sales SEACE România și Bulgaria.

Tehnologii inovatoare care conduc la eficiență energetică  

Samsung a aplicat tehnologii inovatoare pentru componentele de bază ale DVM S2 pentru a atinge o înaltă eficiență energetică. Acestea includ un compresor elicoidal mai avansat cu tehnologie AFI (Advanced Flash Injection)TM, un schimbător de căldură mai mare cu flux de agent frigorific optimizat, un ventilator cu mai multe caneluri și modulul de alimentare îmbunătățit. 

În comparație cu actualul DVM S, zona schimbătorului de căldură al DVM S2 pentru transferul căldurii este cu 36,2% mai mare pe platforma mică, și cu 23,7% pe platforma mare2. Ventilatorul unic cu mai multe caneluri reduce turbulențele generate de vârtejul de aer, aplicând o rație diferită în funcție de viteza aerului de la marginea și, respectiv, de la interiorul lamei. În plus, calea hibridă este concepută pentru a optimiza fluxul de agent frigorific corespunzător profilului fluxului de aer, iar tranzistorul IGBT de înaltă eficiență reduce pierderea de energie electrică condusă.

Inovații în materie de inteligență artificială ale tehnologiei pentru a reduce consumul de energie

Prin intermediul unui algoritm activ de inteligență artificială, DVM S2 asigură confort și stabilitate, în timp ce economisește energie. Inteligența artificială activă recunoaște condițiile mediului instalat, furnizează performanță de răcire și încălzire optimizată și monitorizează în timp real scurgerile deagent frigorific. 

Controlul presiunii scăzute prin intermediul inteligenței artificiale învață tiparele de funcționare a răcirii și atinge temperatura țintă mai rapid, ceea ce permite economisirea energiei. Controlul presiunii ridicate prin intermediul inteligenței artificiale menține presiunea crescută optimă prin ajustarea în funcție de condițiile de utilizare. AI Defrost Control oferă cea mai bună temporizare pentru dejivrare și, prin urmare, confort în timpul încălzirii. În plus, DVM S2 detectează scurgerile de agent frigorific și alertează utilizatorii datorită unor algoritmi avansați.
 

Conducta de lichid mai subțire protejează mediul înconjurător și reduce costurile de instalare 

Tehnologia avansată Samsung de control al sub-răcirii agentului frigorific și de analiză a condițiilor de instalare permite reducerea dimensiunii conductei de lichid. Acest lucru permite o economisire de până la 28% a cantității de agent frigorific3

Advertisement

Performanță de încălzire mai silențioasă și optimizată 

Noul design al DVM S2 este mai aerodinamic și permite o funcționare mai silențioasă în comparație cu generațiile precedente ale sistemelor DVM S Samsung. În plus, DVM S2 dispune de compresor cu tehnologia cu patent AFI (Advanced Flash Injection)™, care oferă performanțe excelente de încălzire. Acesta are un cadru mai robust și o structură ranforsată cu o carcasă exterioară modernizată pentru fiabilitate. Intervalul de funcționare pentru răcire și presiunea statică externă au fost extinse pentru flexibilitate în proiectare, împreună cu o actualizare a modului de operare în caz de urgență. Mai mult, DVM S2 dispune de asemenea de o verificare încorporată a invertorului pentru o întreținere mai bună.

Disponibilitate pe piața europeană începând din iunie

Noua gamă va fi disponibilă în Europa începând cu 2 iunie, 2021. Gama actuală DVM S rămâne aceeași, variind de la Essential la Standard și la High Efficiency, dar va fi înlocuită cu modelele de generație nouă, care sunt anunțate astăzi. 

Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement
Coperta Catalog
ActualitateAcum o zi

Apariție editorială de excepție – Catalogul „DE IDENTITATE. SCRIPTA ET IMAGINES HISTORIAE DACOROMANAE. SEC XV-XX”, o lucrare unică a identității cultural-istorice românești

hotel nordis mamaia
BusinessAcum o zi

Nordis Mamaia, deschis pentru rezervări. Cât costă să petreci Paștele la 5 stele?

vlad covaliu campion mondial
SportAcum 3 zile

Vlad Covaliu a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori de la Riad!

Echipa lui Chef Richard
TVAcum 3 zile

Chefi la cuțite: Echipele sezonului 13 sunt formate!

Score2Skill image
BusinessAcum 3 zile

eJobs lansează Score2Skill: Abilitățile din jocurile video devin atuuri pe piața muncii!

masterchef
TVAcum 5 zile

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai sezonului 9 MasterChef România!

Andreea Dinca locul 5 campionat mondial juniori
SportAcum o săptămână

Andreea Dincă, locul 5 la Campionatul Mondial de Scrimă pentru juniori

campionatul mondial de scrima cadeti juniori riad 2024
SportAcum o săptămână

Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori își deschide porțile la Riad!

transpiratie
LifeAcum o săptămână

Transpirația: O poveste cu arome și culori

Marele Jaf al Tramvaiului still lansare
EntertainmentAcum o săptămână

„Marele jaf al tramvaiului”, de vineri pe marile ecrane din România

razboi civil
EntertainmentAcum 2 săptămâni

„Război Civil” iminent la cinema din 12 aprilie

masini de spalat samsung
TechAcum 2 săptămâni

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

KV zsb 2024jpg
ActualitateAcum 2 săptămâni

Zilele Sculpturii București 2024. Unde Formele se Aliniază, Arta se dezvăluie!

fonduri nerambursabile
BusinessAcum 2 săptămâni

ARCUB lansează apelul de proiecte culturale cu fonduri nerambursabile „București 565. Conexiuni urbane” 2024

acneea la adolescenti
HealthAcum 2 săptămâni

Acneea la adolescenți: ghidul complet pentru o piele sănătoasă și încredere de nezdruncinat

Facebook

Advertisement