Our social corner

Tech

Samsung lansează în România gama de frigidere Bespoke

Samsung Bespoke1
Distribuie

Rolul de bază pe care electrocasnicele îl joacă în viața noastră nu s-a schimbat fundamental în ultimii 100 de ani, funcțiile principale rămânând aceleași: să mențină mâncarea proaspătă și să ne ajute la curățenie.


Însă în ultimii 5 ani, spațiile în care locuim au căpătat noi valențe. Au devenit tot mai smart în ceea ce privește componenta tehnologică și cea de design, iar odată cu pandemia s-a schimbat și felul în care oamenii interacționează cu acestea. Pe fondul acestor noi schimbări, Samsung crede că și electrocasnicele trebuie adaptate acestei noi realități. Așa a apărut și gama de frigidere Bespoke – ca prim pas în lansarea globală a pachetului Bespoke Kitchen, ce înglobează viziunea Samsung despre rolul electrocasnicelor în casele noastre. 


Lucrurile se îndreaptă în aceeași direcție și pe plan local. Conform unui sondaj realizat de Samsung în România, întrebați care sunt elementele care contează cel mai mult la un frigider, pentru 1 din 4 români este foarte important designul acestuia. Totuși, în ceea ce privește categoria frigiderelor, nu există o ofertă foarte diferențiată din punct de vedere al design-ului pe piața din România. 

sondaj samsung1


În aceeași direcție, 1 din 5 români consideră culoarea ca fiind un element important în alegerea frigiderului lor, însă, atunci când discută despre bucătăria lor, românii aleg în continuare culori mai tradiționale pentru mobila de bucătărie, perecum maro (39%) și alb (22%). Pentru culoarea frigiderului mai bine de jumătate preferă alb (55%) și argintiu (21%) – acestea fiind și opțiunile disponibile majoritar pe piață. În schimb, aceștia s-au reorientat către alte metode de a-și decora și colora frigiderele, 75% declarând că folosesc magneți, bilete, etc. pentru a-și înveseli bucătăria. 


De asemenea, sondajul mai arată că 36% dintre români sunt de părere că frigiderul lor nu se potrivește cu celelalte elemente din bucătărie, în timp ce 31% dintre utilizatori spun că nu sunt mulțumiți de design-ul frigiderului lor. Vestea bună în acest sens este lansarea Gamei de Frigidere Bespoke în România, care are la bază trei idei revoluționare:

  • Customizarea – partea exterioară vine în diferite materiale, precum metal, cotta sau sticlă, dar și în diferite culori (black clean glass, white clean glass, cotta beige, cotta sky blue, cotta lavender, black metal, silver metal) 
  • Modularitatea – frigiderele pot fi instalate împreună pentru a crește capacitatea de depozitare
  • Look-ul modern – frigiderul beneficiază de un design gândit astfel încât să poată fi integrat cu ușurință în orice bucătărie

Tehnologia care stă la baza noii game – SpaceMax™ face ca pereții mult mai subțiri ai frigiderelor Bespoke să creeze mai mult spațiu de depozitare – dimensiunea standard înseamnă o capacitate de 385 litri și 600mm adâncime. 
Samsung și-a luat angajamentul de a crea aparate electrocasnice menite să ajute la reducerea consumului de resurse și a risipei. Felul în care a fost construită gama Bespoke, sistemul său modular, înseamnă că utilizatorii vor modifica structura internă sau externă a frigiderului doar atunci când e necesar. De exemplu, la creșterea numărului de membri în familie, se poate adăuga un corp suplimentar fără a fi nevoia achiziționării unui frigider nou.  De asemenea, spre
deosebire de frigiderele convenționale, frigiderele Bespoke nu trebuie înlocuite în totalitate atunci când au nevoie de reparații. 

Gama Bespoke poate fi precomandată de pe site-ul Samsung.com/ro în perioada 11-23 mai 2021.

Advertisement
Distribuie
Advertisement
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement
Coperta Catalog
ActualitateAcum 4 zile

Apariție editorială de excepție – Catalogul „DE IDENTITATE. SCRIPTA ET IMAGINES HISTORIAE DACOROMANAE. SEC XV-XX”, o lucrare unică a identității cultural-istorice românești

hotel nordis mamaia
BusinessAcum 4 zile

Nordis Mamaia, deschis pentru rezervări. Cât costă să petreci Paștele la 5 stele?

vlad covaliu campion mondial
SportAcum 6 zile

Vlad Covaliu a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Scrimă pentru Juniori de la Riad!

Echipa lui Chef Richard
TVAcum 6 zile

Chefi la cuțite: Echipele sezonului 13 sunt formate!

Score2Skill image
BusinessAcum 6 zile

eJobs lansează Score2Skill: Abilitățile din jocurile video devin atuuri pe piața muncii!

masterchef
TVAcum o săptămână

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai sezonului 9 MasterChef România!

Andreea Dinca locul 5 campionat mondial juniori
SportAcum 2 săptămâni

Andreea Dincă, locul 5 la Campionatul Mondial de Scrimă pentru juniori

campionatul mondial de scrima cadeti juniori riad 2024
SportAcum 2 săptămâni

Campionatul Mondial de Scrimă pentru Cadeți și Juniori își deschide porțile la Riad!

transpiratie
LifeAcum 2 săptămâni

Transpirația: O poveste cu arome și culori

Marele Jaf al Tramvaiului still lansare
EntertainmentAcum 2 săptămâni

„Marele jaf al tramvaiului”, de vineri pe marile ecrane din România

razboi civil
EntertainmentAcum 2 săptămâni

„Război Civil” iminent la cinema din 12 aprilie

masini de spalat samsung
TechAcum 2 săptămâni

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

KV zsb 2024jpg
ActualitateAcum 2 săptămâni

Zilele Sculpturii București 2024. Unde Formele se Aliniază, Arta se dezvăluie!

fonduri nerambursabile
BusinessAcum 2 săptămâni

ARCUB lansează apelul de proiecte culturale cu fonduri nerambursabile „București 565. Conexiuni urbane” 2024

acneea la adolescenti
HealthAcum 3 săptămâni

Acneea la adolescenți: ghidul complet pentru o piele sănătoasă și încredere de nezdruncinat

Facebook

Advertisement