Stați în legătură cu noi

Tech

Sony prezintă prototipul SUV-ului electric Vision-S 02

sony ev

Președintele și CEO-ul Sony, Kenichiro Yoshida, a dezvăluit la CES 2022 varianta actualizată a mașinii electrice de acum doi ani, un SUV: Vision-S02.

Prototipul are un interior mai mare care poate găzdui șapte locuri, o mulțime de senzori, inclusiv senzori de imagine CMOS și LiDAR pentru sistemul său de asistență pentru șofer și senzori pentru autentificarea șoferului, precum și suport pentru gesturi intuitive și comenzi vocale.

Sony lucrează împreuna cu partenerii săi la funcțiile de operare la distanță și actualizari over-the-air care vor fi operate cu ajutorul conexiunii 5G, și efectuează teste în Europa, pentru a lansa o tehnologie de asistență a șoferului de nivel 2+ pe drumurile publice. 

Sony a anunțat că în primăvara lui 2022 va înființa o nouă companie – Sony Mobility Inc. – prin care compania intenționează să exploreze intrarea pe piața EV. Obieectivele anunțate pentru noua companie sunt de a folosi cât mai bine AI și tehnologiile robotice, și de a ajuta la realizarea unei lumi în care toată lumea poate trăi în armonie cu roboții în fiecare zi, să umple oamenii de emoții și să contribuie la societate. 

Advertisement

Credit foto: Sony

Advertisement style="display:block; text-align:center;" data-ad-layout="in-article" data-ad-format="fluid" data-ad-client="ca-pub-9287560635866333" data-ad-slot="1736055903">
Click pentru a adăuga un comentariu

Trebuie să fiți conectat pentru a posta un comentariu Login

Lasă un răspuns

Advertisement

Facebook

Trending

Copyright © 2021 TheExpert.ro